Κυριακή, 6 Οκτ.
27oC Αθήνα

Κίνδυνος να τιναχτεί στο “αέρα” ο διαγωνισμός για τον Ιππόδρομο

Κίνδυνος να τιναχτεί στο “αέρα” ο διαγωνισμός για τον Ιππόδρομο

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για τον Ιππόδρομο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και το ΤΑΙΠΕΔ λένε οι πληροφορίες, δεν πρόκειται να δώσει παράταση.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις 23 Σεπτεμβρίου.
‘Ομως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο διαγωνισμός. Κι΄ αυτό γιατί το ακίνητο του Ιπποδρόμου ανήκει από τον Ιούνιο στην Ιντραλότ η οποία το έκανε δικό της με τη μέθοδο της αναγκαστικής κατάσχεσης για χρέη 22,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ιντραλότ (η οποία σημειωτέον συμμετέχει στο διαγωνισμό) πρόκεται στις 24 Σεπτεμβρίου να προχωρήσει σε πλειστηριασμό για το ακίνητο του Ιπποδρόμου.

Κι΄ όπως λένε νομικοί κύκλοι ο διαγωνισμός μπορεί να τιναχτεί στον αέρα γιατί στους όρους προβλέπεται ότι θα ενοικιαστεί το ακίνητο από τον ΟΔΙΕ έναντι τιμήματος 3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, πράγμα που όμως δεν είναι εφικτός αφού δεν έχει πλέον την ιδιοκτησία του ακινήτου.

Πάντως, από το ΤΑΙΠΕΔ απαντώντας σε ερώτηση του newsit εξέφρασαν την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κανένα κώλυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πωλειται και Ναυτικό Οχυρό από το ΤΑΙΠΕΔ!

Επενδυτικό ενδιαφέρον για 10 ακίνητα του Δημοσίου

Το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί το σπίτι του…Κοκοβίκου – ΦΩΤΟ κ VIDEO

ΤΑΙΠΕΔ: Μια χαρά το γήπεδο γκολφ δίπλα σε αγροτικές φυλακές

Τι απαντά η Lamda Development για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Ελληνικό

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε