Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κλουκίνας – Λάππας: Το 60% της Wonder Nest στην Intracom

Κλουκίνας – Λάππας: Το 60% της Wonder Nest στην Intracom

Η εταιρεία «Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας Τεχνική και Εμπορική Α.Ε.» ανακοίνωσε σήμερα (17.7.2024) την πρόθεσή της να προχωρήσει σε πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας, Wonder Nest.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, ως μοναδική μέτοχος της Wonder Nest στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων και όπως έχει ήδη ανακοινώσει στις 06.02.2023 και 12.05.2023, διεξήγαγε διαπραγματεύσεις αφενός μεν την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «Intarcom Holdings» αφετέρου δε με την κ. Βιολέττα Λάππα του Ιωάννη και της Κλεοπάτρας (η «ΒΛ»), με σκοπό την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Wonder Nest στους ανωτέρω.

Ειδικότερα, πρόθεση της Εταιρείας είναι να πωληθούν και μεταβιβαστούν:

  • στην Intracom, 3.670.719 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 60% του κεφαλαίου της Wonder Nest, και
  • στην ΒΛ, 2.447.146 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του κεφαλαίου της Wonder Nest.

Το συνολικό τίμημα για την Πώληση κατά τα ανωτέρω ανέρχεται σε 5 εκατ. ευρώ, ήτοι σε 0,82 ευρώ ανά μετοχή, και συγκεκριμένα σε 3 εκατ. ευρώ για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών που αντιστοιχούν σε 60% του κεφαλαίου της Wonder Nest στην Intracom και σε 2 εκατ. ευρώ για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών που αντιστοιχούν σε 40% του κεφαλαίου της Wonder Nest στην ΒΛ. 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις