Οικονομία

Κοντά σε συμφωνία η ΔΕΗ με τη ΛΑΡΚΟ!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή νέας σύμβασης βρίσκονται η ΔΕΗ και η ΛΑΡΚΟ.

Η πληροφορία έγινε γνωστή από πηγές της πρώτης μετά τη συνάντηση των διοικήσεων των δύο εταιρειών που πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της ΔΕΗ.

Τα βρίσκουν ΔΕΗ – ΛΑΡΚΟ

Κατά τις πληροφορίες η συμφωνία προβλέπει μείωση του όγκου της παραγωγής νικελίου (άρα και της κατανάλωσης ρεύματος) της ΛΑΡΚΟ, δεδομένου ότι το κόστος παραγωγής είναι υψηλότερο από τις διεθνείς τιμές του προϊόντος.

Θα υπάρχουν επίσης εγγυήσεις που θα διασφαλίζουν την αποπληρωμή τουλάχιστον της τρέχουσας κατανάλωσης ενέργειας ώστε να μην αυξάνονται οι συσσωρευμένες οφειλές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η μεγαλύτερη ληστεία κρυπτονομισμάτων στην Ιστορία – Χάκερς αφαίρεσαν 1,5 δισ. δολάρια από το ανταλλακτήριο Bybit
Η επίθεση έθεσε σε κίνδυνο το «ψυχρό» πορτοφόλι της Bybit, ένα σύστημα αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης που έχει σχεδιαστεί για λόγους ασφαλείας
Σωρός από bitcoin