Site icon NewsIT

Λασπομάχοι κάντε ένα βήμα πίσω

16.10.2014 | 09:50
Λασπομάχοι κάντε ένα βήμα πίσω

Και τώρα κύριοι κάντε ένα βήμα πίσω. Αρκετά παίξατε λασπομαχία. Δεν ξέρω αν το ευχαριστηθήκατε, ούτε αν νομίζετε ότι κερδίσατε την εύνοια των ψηφοφόρων. Ξέρουμε, όμως, όλοι οι άλλοι Ελληνες, οι απλοί πολίτε,ς πως ήδη έχετε κάνει μεγάλη ζημιά στην οικονομία της χώρας και στα χαρτοφυλάκια πολλών επενδυτών μικρών και μεγάλων.

Αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε μία κοινή στάση (αν μπορούσατε δεν θα είσαστε Ελληνες πολιτικοί αλλά άλλης χώρας), να συμβιβαστείτε σε μία μίνιμουμ πλατφόρμα για να αντιμετωπιστεί η επίθεση των αγορών, τουλάχιστον ακολουθείστε τη συνταγή των ψυχολόγων.

Μην κάνετε εν θερμώ δηλώσεις. Πάρτε μία βαθιά ανάσα μετρήστε ως το δέκα και ακολούθως πείτε αυτό που θέλετε. Ισως έτσι πέσει λίγο το θερμόμετρο.

Γιατί αν συνεχίσετε να φυσάτε τη φωτιά θα καείτε και εσείς (πράγμα που έχει πολύ μικρή σημασία για μας), αλλά το χειρότερο είναι πως θα κάψετε και τη χώρα.

Αν ανοίξετε ένα ελληνικό λεξικό, του Μπαμπινιώτη ας πούμε, θα δείτε πως υπάρχουν και οι λέξεις συμβιβασμός, συναίνεση ακόμα και υποχώρηση

Ένα μορατόριουμ λοιπόν αποφυγής φλογερών δηλώσεων, παύσης της λασπομαχίας δεν χρειάζεται δα και τη μεσολάβηση του Μπαν Κι Μουν.
Δεν μπορείτε που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε να κάνετε καλό στην οικονομία, στους πολίτες και τη χώρα, τουλάχιστον σταματήστε να κάνετε κακό, να δίνετε αφορμές στις αγορές να μας πυροβολούν.

Αλήθεια τόσο δύσκολο είναι να δείτε πέρα από την καρέκλα της εξουσίας; Νομίζετε πως σας χειροκροτούν και οι υπόλοιποι πολίτες πλην εκείνων που είναι στα κομματικά μαντριά; Είστε μακριά νυχτωμένοι αν αυτό πιστεύετε.

Αν ανοίξετε ένα ελληνικό λεξικό, του Μπαμπινιώτη ας πούμε, θα δείτε πως υπάρχουν και οι λέξεις συμβιβασμός, συναίνεση ακόμα και υποχώρηση.

Δεν είναι δα έγκλημα να κάνετε ένα βήμα πίσω. Είναι αντιθέτως το πιο έξυπνο που θα μπορούσατε να κάνετε αυτές τις στιγμές.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version