Site icon NewsIT

Μαλόζ: Με σοκάρει η δήλωση για το σκι και τις συνομιλίες με την Ελλάδα

13.11.2013 | 18:46
Μαλόζ: Με σοκάρει η δήλωση για το σκι και τις συνομιλίες με την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Ένωσης Ευρωπαίων Εργοδοτών, Ανρί Μαλόζ, χαρακτήρισε άστοχη τη δήλωση του Τ. Βίζερ για τις διαπραγματεύσεις της χώρας μας με την Τρόικα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

«Με σοκάρει η δήλωση που φέρεται να έκανε Ευρωπαίος αξιωματούχος περί δισεκατομμυρίων και μιλίων που χωρίζουν την Ελλάδα και τους δανειστές από μία συμφωνία και περί επανάληψης των συνομιλιών μετά το σκι των χειμερινών διακοπών”, είπε.

Επιπλέον ο κ. Μαλόζ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη δήλωση «άστοχη, ατυχή και ανόητη». Πρόσθεσε δε πως δίνει την εντύπωση ότι «παίζεται παιχνίδι και υπάρχει εκβιασμός».

Συνεχίζοντας ο κ. Μαλόζ τόνισε ότι η ελληνική Προεδρία αποτελεί ευκαιρία για την Ευρώπη, διότι -όπως είπε- η χώρα βρίσκεται σε αυτήν τη κατάσταση όχι από τη μη Ευρώπη, αλλά από την κακή Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή στην Αθήνα για τα “παιχνίδια” των δανειστών – Συμφωνία βλέπουν προς τα Χριστούγεννα – Οι κινήσεις του Μαξίμου χωρίς την έγκριση της τρόικας

Χυδαία πρόκληση από Ευρωπαίο αξιωματούχο: Θα πάω για σκι και μετά θα τα βρούμε με την Αθήνα

Οργή Στουρνάρα και απάντηση στις Βρυξέλλες: Δεν μας χωρίζουν μίλια με την Τρόικα, αλλά μέτρα

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version