Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ματ στην ακρίβεια από τη LEROY MERLIN με το «Καρότσι του Σπιτιού»

Ματ στην ακρίβεια από τη LEROY MERLIN με το «Καρότσι του Σπιτιού»

Το κύμα ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες συνεχίζει να «ροκανίζει» μισθούς και συντάξεις, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των καταναλωτών να περιορίζει τα έξοδα του, λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής.

Αφουγκραζόμενη, όμως, την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι περισσότεροι καταναλωτές, η LEROY MERLIN φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους με προσιτές λύσεις για κάθε σπίτι, προχωρώντας σε μια ηγετική κίνηση που ταράζει τα «νερά της ακρίβειας».

Γι’ αυτό το λόγο, καθιερώνει το «Καρότσι του Σπιτιού», ώστε να «ρολάρει» κάθε project ανακαίνισης εύκολα και οικονομικά για όλους. Kαι, όταν λέμε για όλους, το εννοούμε κυριολεκτικά!

Στο «Καρότσι του σπιτιού» της LEROY MERLIN χωράνε «τα θέλω» του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, αφού ανταποκρίνεται σε απόλυτο βαθμό στις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός!

Έτσι, λοιπόν, το «Καρότσι του σπιτιού» είναι γεμάτο:

● με όλα τα απαραίτητα προϊόντα ανακαίνισης και ανανέωσης του σπιτιού σε επαρκές απόθεμα και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής κάθε μέρα μέσα από το πρόγραμμα SUPER TIMH!*

● με αχτύπητες προσφορές και ευκαιρίες κάθε μήνα

● και επιπλέον αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη του LEROY MERLIN club.

Στο «Καρότσι του Σπιτιού» της LEROY MERLIN  περιλαμβάνονται αντιπροσωπευτικά προϊόντα απ’ όλες τις κατηγορίες με σκοπό να καταστήσουν την ανακαίνιση προσιτή για κάθε πορτοφόλι! Η LEROY MERLIN έχει καταστήσει σαφές, όλα αυτά τα χρόνια, ότι οι προσιτές τιμές είναι προτεραιότητα. Στόχος της είναι να προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό τη δυνατότητα να βελτιώνει το χώρο του, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον μέσα από πρωτοποριακές, χρήσιμες, εύκολες, οικονομικές και αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές του, μοναδικές ανάγκες.

Κάθε project ανακαίνισης, γίνεται ακόμη πιο εύκολο, χάρη στους ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Έτσι, για να «ρολάρουν» τα project ανακαίνισης ακόμα πιο εύκολα, πέρα από την πληρωμή με μετρητά, η LEROY MERLIN  δίνει τη δυνατότητα για 4 ακόμη ευέλικτους τρόπους πληρωμής:

· τραπεζική κατάθεση

· 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna για online αγορές

· έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα και

· πρόγραμμα άμεσης χρηματοδότησης «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ» για αγορές από το κατάστημα με έως 60 δόσεις χωρίς μετρητά και χωρίς πιστωτική

 

Μαζί εξειδικευμένες υπηρεσίες με την εγγύηση της LEROY MERLIN

Από τη συνολική παροχή, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών τοποθέτησης, συναρμολόγησης και παράδοσης με κύριο στόχο οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τα προϊόντα έτοιμα και τοποθετημένα στον χώρο τους, με την εγγύηση της LEROY MERLIN.

* Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Super Τιμή»

Μέσα από το πρόγραμμα SUPER TIMH, μια δράση που έρχεται να ενισχύσει την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή σε μια περίοδο που το κόστος ζωής αυξάνεται, η LEROY MERLIN εξασφαλίζει SUPER τιμές σε απαραίτητα ποιοτικά προϊόντα ανακαίνισης & ανανέωσης του σπιτιού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Τα προϊόντα αυτά που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής και που φέρουν την ειδική σήμανση «SUPER ΤΙΜΗ» παρουσιάζονται στο site και στα καταστήματα LEROY MERLIN, σε επαρκές απόθεμα και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, όχι μόνο για ένα διάστημα προσφοράς αλλά κάθε μέρα!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις