Επιχειρήσεις

ΕΨΑ: Στη SMERC το ποσοστό της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων

Σήμερα (229.4.2024) ανακοινώθηκε η εξαγορά της συμμετοχής της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων στην εταιρία ΕΨΑ Α.Ε. από την Αγριά Εμπορική ΑΕ, που ελέγχει το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap από τον Ιούνιο 2023.

Ο κ. Νίκος Καραμούζης, Πρόεδρος του SMERemediumCap, δήλωσε σχετικά με την εξαγορά συμμετοχής ότι: «Είναι βαθιά η εκτίμηση μας για τον Πέτρο Σεπετά και την οικογένεια του καθώς και για την επιτυχή επιχειρηματική του πορεία που δημιουργεί σταθερά οικονομική και κοινωνική αξία.

Αποφασίσαμε μετά από φιλικές και γόνιμες συζητήσεις ότι θα ήταν καλύτερο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, να ακολουθήσουν ανεξάρτητη επιχειρηματική πορεία, με την αγορά από την SMERC του ποσοστού μετοχικής συμμετοχής της εταιρείας Ηπειρωτικών Εμφιαλώσεων στην ΕΨΑ, έτσι ώστε και οι δυο εταιρείες να υλοποιήσουν απρόσκοπτα τα δικά τους φιλόδοξα σχέδια και στρατηγική ανάπτυξης, χωρίς αμοιβαίες δεσμεύσεις και περιορισμούς, σε ένα υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θα στηρίξουμε τη δυναμική ανάπτυξη της ΕΨΑ, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
«AEGEAN Easter Crew»: Η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN πραγματοποίησε μια ακόμη Πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης
Καλάθια προσφοράς διανεμήθηκαν την Μεγάλη Εβδομάδα από την Emfasis Foundation σε ανθρώπους και οικογένειες που ζουν σε συνθήκες αστεγίας ή κάτω από το όριο της φτώχειας
Aegean