Επιχειρήσεις

Η ΔΕΗ μειώνει κατά 5,9% το πράσινο τιμολόγιο τον Νοέμβριο

Τις τιμές της ενέργειας μειώνει η ΔΕΗ και τον Νοέμβριο, για τρίτο συνεχόμενο μήνα μετά τις μειώσεις του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, για το πράσινο οικιακό τιμολόγιο, που αφορά στην πλειονότητα των καταναλωτών, η τελική τιμή της ΔΕΗ μειώνεται σε 0,1408 ευρώ/kWh δηλαδή 5,9% χαμηλότερα από τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, η εταιρεία μειώνει τις τιμές και για τους επαγγελματίες, με το Γ21 πράσινο τιμολόγιο να διαμορφώνεται για τον Νοέμβριο σε 0,1514/kWh, μειωμένο κατά 7,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Στα μπλε τιμολόγια της, τα οποία έχουν αποκτήσει μαζική αποδοχή, η ΔΕΗ διατηρεί εγγυημένη σταθερή τιμή 0,145 για 12 μήνες για το οικιακό μπλε myHomeEnter (0,142 για το myHomeOnline) και 0,145 για 12 μήνες για το μπλε επαγγελματικό myBusinessEnter. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων εξαγωγέων μπροστά στον παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο
«Υπάρχουν αντιδράσεις από τους Έλληνες εξαγωγείς», δήλωσε χθες ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, στο Συνέδριο Ελληνικών Εξαγωγών
Εμπορευματοκιβώτια στον Πειραιά