Επιχειρήσεις

Πέθανε ο ιδρυτής της Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης

Ο 61χρονος επιχειρηματίας είχε πουλήσει το σύνολο της Pink Woman στον Δημήτρη Ματεμτζή το 2020

Πέθανε ο επιχειρηματίας Παύλος Χατζηπαυλίδης, ιδρυτής της Pink Woman, όπως έκανε γνωστό ανακοίνωση του επικεφαλής του ομίλου υπό την σκέπη του οποίο λειτουργεί η εταιρεία.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε πουλήσει το σύνολο της Pink Woman στον Δημήτρη Ματεμτζή το 2020, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Ματεμτζής, πρόεδρος και CEO της Intrafashion Group, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την θλίψη του για έναν επιχειρηματία ο οποίος άφησε ισχυρό αποτύπωμα πίσω του, δρώντας με δύναμη, αγάπη, αφοσίωση και δημιουργικότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN.

Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδελφός.

Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του, χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ευγενία».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 στις 11.00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας, στην Λεωφ. Ποσειδώνος 55, Γλυφάδα 166 75.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
«AEGEAN Easter Crew»: Η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN πραγματοποίησε μια ακόμη Πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης
Καλάθια προσφοράς διανεμήθηκαν την Μεγάλη Εβδομάδα από την Emfasis Foundation σε ανθρώπους και οικογένειες που ζουν σε συνθήκες αστεγίας ή κάτω από το όριο της φτώχειας
Aegean