Site icon NewsIT

Μοναδικός υποψήφιος ο Όμιλος Λάτση για το Ελληνικό – Σήμερα η προσφορά

27.02.2014 | 10:38
Μοναδικός υποψήφιος ο Όμιλος Λάτση για το Ελληνικό – Σήμερα η προσφορά

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί, εαν δεν υπάρξει αναβολή, η μοναδική δεσμευτική προσφορά από την εταιρεία Lamda Development, του Ομίλου Λάτση για την αξιοποίηση της έκτασης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, για μία επένδυση που όλοι θεωρούν πως θα αλλάξει το χάρτη των ιδιωτικοποιήσεων.

Ο μοναδικός παίχτης που έχει απομείνει και αναμένεται να υποβάλει σήμερα τη δεσμευτική του προσφορά για το Ελληνικό είναι η εταιρεία Lamda Development, που είναι θυγατρική του Ομίλου Λάτση.

η επένδυση, για την έκταση που ξεπερνάει τα 6,2 χιλιάδες στρέμματα, υπολογίζεται πως θα φτάσει στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας.Το Δημόσιο περιμένει να έχει συνολικό όφελος περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ θεωρείται πως θα ανοίξουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας

Σύμφωνα με την αγορά η επένδυση, για την έκταση που ξεπερνάει τα 6,2 χιλιάδες στρέμματα, υπολογίζεται πως θα φτάσει στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος δεκαετίας.
Το Δημόσιο περιμένει να έχει συνολικό όφελος περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ θεωρείται πως θα ανοίξουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Εαν προχωρήσει κανονικά σήμερα η διαδικασία, η Lamda Development θα πρέπει στη συνέχεια να καταθέσει την οικονομική της προσφορά.

Διαβάστε επίσης:

Σε λίγες ώρες βγαίνει η έκθεση Προβόπουλου

«Μονόδρομος τα προγράμματα λιτότητας»


Διαθεσιμότητα και απολύσεις τέλος από το 2015

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version