Οικονομία

Ο Τσακαλώτος απάντησε στο Ποτάμι για τα επιπλέον μέτρα

«Ας περιμένει έως την Πέμπτη, που τα στοιχεία θα το διαψεύσουν», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε ανακοίνωση του «Ποταμιού» και επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο κόμμα υιοθετεί πλήρως την εκτίμηση του ΔΝΤ για επιπλέον μέτρα 3,6 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι «μπορεί οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και η ελληνική κυβέρνηση να έχουν διαφορετικές εκτιμήσεις από το ΔΝΤ για τον δημοσιονομικό στόχο του 2018, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το Ποτάμι!

Το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του υιοθετεί πλήρως την εκτίμηση του ΔΝΤ ότι χρειάζονται επιπλέον μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ. Ας περιμένει μέχρι την Πέμπτη που τα στοιχεία θα το διαψεύσουν».
 

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η μεγαλύτερη ληστεία κρυπτονομισμάτων στην Ιστορία – Χάκερς αφαίρεσαν 1,5 δισ. δολάρια από το ανταλλακτήριο Bybit
Η επίθεση έθεσε σε κίνδυνο το «ψυχρό» πορτοφόλι της Bybit, ένα σύστημα αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης που έχει σχεδιαστεί για λόγους ασφαλείας
Σωρός από bitcoin