Οικονομία

Ο Βασίλης Κορκίδης ξανά πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Επανεκλέγεται πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο Βασίλης Κορκίδης. Εξελέγησαν στο Δ.Σ. οι 40 από τους 67 υποψηφίους.

Ο Βασίλης Κορκίδης επανεκλέγεται πρόεδρος του επιμελητηρίου. Σύμφωνα με το άρθρο 73 του επιμελητηριακού νόμου, ο επικεφαλής του ενιαίου συνδυασμού, αυτόματα ανακηρύσσεται πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Tη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και εκλέχθηκαν στο ΔΣ οι 40 από τους συνολικά 67 υποψηφίους, ανεξαρτήτως σειράς εκλογής τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων.

Βασίλης Κορκίδης: Δύσκολη απόφαση

Σε δήλωσή του ο κ. Κορκίδης αναφέρει ότι “η νέα διοίκηση του ΕΒΕΠ θα συνεχίσει να προασπίζεται επί ίσοις όροις τα συμφέροντα όλων των επιχειρήσεων-μελών του επιμελητηρίου, ανεξαρτήτως του κύκλου εργασιών και γενικά του οικονομικού μεγέθους τους.

Η επιλογή των προσώπων της επταμελούς διοικητικής επιτροπής, καθώς επίσης και των προέδρων των τμημάτων, όπως προβλέπει το άρθρο 70, ίσως είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστος πονοκέφαλος, λόγω του υψηλού επιπέδου προσωπικότητας και έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας των νεοεκλεγέντων συμβούλων”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Σε στάση αναμονής ο κλάδος της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου λόγω των αμερικανικών δασμών
Αν δεν υπήρχαν οι δασμοί, η φετινή χρονιά θα εξελισσόταν σε χρονιά - ρεκόρ, αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών - Τυποποιητών - Εξαγωγέων Επιτραπέζιας Ελιάς
Extra virgin olive oils on the shelf
Scope Ratings για δασμούς Τραμπ: Το μεγαλύτερο σοκ στο εμπόριο εδώ και πάνω από 100 χρόνια – Τα 3 σενάρια και ο κίνδυνος των capital controls
Βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ με σοβαρές χρηματοπιστωτικές συνέπειες για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο προβλέπει ο οίκος Scope για την επιθετική δασμολογική πολιτική του Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ 2