Οικονομία

ΟΔΔΗΧ: Προγραμματίζει 4 δημοπρασίες στο β’ 6μηνο

Τέσσερις δημοπρασίες για το β’ εξάμηνο προγραμματίζει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΟΔΔΗΧ, προγραμματίζει δημοπρασίες για τις 19 Ιουλίου, για τις 20 Σεπτεμβρίου, για τις 18 Οκτωβρίου και για τις 15 Νοεμβρίου.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα δημοπρασιών Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ) αποτελεί μέρος της εκδοτικής δραστηριότητας του Ελληνικού Δημοσίου για το έτος 2023, ενώ παράλληλα στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας της δευτερογενούς αγοράς των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Ο ΟΔΔΗΧ θα ανακοινώνει την τελική απόφασή του αναφορικά με (i) τη διενέργεια της προγραμματισμένης δημοπρασίας (ii) το ISIN των εκδόσεων ΟΕΔ που θα δημοπρατηθούν και (iii) το ύψος των δημοπρατούμενων ποσών, μία ημέρα πριν από την ημερομηνία εκάστης δημοπρασίας, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική πληροφόρηση από την ομάδα των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ο Γκίντος της ΕΚΤ προειδοποιεί για κίνδυνο «άτακτης» αγοράς εν μέσω εμπορικών αναταραχών
Μιλώντας σε νομοθέτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γκίντος προειδοποίησε ότι παρά το ανθεκτικό τραπεζικό σύστημα στην περιοχή, οι αξιωματούχοι δεν μπορούν να θεωρούν τίποτα δεδομένο
Ο Λουίς ντε Γκίντος