Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκδοση του 10ετούς ομολόγου εκδηλώθηκε επίσης από επενδυτές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΟΔΔΗΧ.
Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε ο ΟΔΔΗΧ στη δημοσιότητα δείχνουν ότι 68% της έκδοσης του 10ετους ομολόγου καλύφθηκε από διαχειριστές κεφαλαίων (Fund Managers), 14,5% από τράπεζες, 4% από ασφαλιστικές εταιρείες και μόλις 11% από κερδοσκοπικά κεφάλαια (Hedge Funds).
H τελική διανομή δείχνει ακόμη ότι σε ποσοστό 37,5% η έκδοση του 10ετους ομολόγου καλύφθηκε από επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά 12% από την Ελλάδα, 9,5% από τη Γαλλία, 8% από τις ΗΠΑ, 6,5% από την Ιταλία, 6% από τις σκανδιναβικές χώρες, 5% από την Ιβηρική Χερσόνησο και 5,5% από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ, η ζήτηση που εκδηλώθηκε για τους νέους ελληνικούς τίτλους ήταν ισχυρή και άμεση, με αποτέλεσμα στην πρώτη μιάμιση ώρα από το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών να συγκεντρωθούν πάνω από 10 δισ. ευρώ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναθεώρηση της αρχικής «καθοδήγησης» από το 4,125% στο 3,90-4% και στη συνέχεια τον ορισμό της τελικής απόδοσης στο 3,9% με τις συνολικές προσφορές να φθάνουν τα 11,8 δισ. ευρώ.