Οικονομία

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Άνοιξε και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού έτους 2021, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Διευκρινίζεται ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2020 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της. 

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στο σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou), μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2021, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτηση Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2020.

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν και εγκριθούν από τις 28 Δεκεμβρίου 2020 θα πληρωθούν το δικαιούμενο ποσό για όλο το έτος 2020 στη μεθεπόμενη πληρωμή και όχι στην πληρωμή της 31ης Δεκεμβρίου 2020.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το επίδομα παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ στη διεύθυνση https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ώρα μηδέν για τους δασμούς Τραμπ: Σήμερα οι ανακοινώσεις – Φόρους στις ψηφιακές υπηρεσίες των τεχνολογικών γιγάντων των ΗΠΑ εξετάζει η ΕΕ
Υπάρχουν εκκλήσεις από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για απειλές δράσης κατά αμερικανικών εταιρειών όπως η Πλατφόρμα Χ, η οποία ανήκει στον Έλον Μασκ, την Google, την Amazon και το Netflix
O πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Κομισιόν: Πρόταση για χρήση των κονδυλίων ΕΣΠΑ για επενδύσεις στην άμυνα και στην ασφάλεια
Οι σημερινές τροποποιήσεις της πολιτικής συνοχής, που προτείνονται στο πλαίσιο της ενδιάμεσης επανεξέτασης του 2025, θα συζητηθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο
European Union flags