Οικονομία

ΟΠΕΚΑ: Καταβάλλεται το επίδομα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε πως καταβάλλεται σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το επίδομα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.

Συγκεκριμένα καταβάλλεται το χρηματικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, συνταξιούχους ή ασφαλισμένες του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ), οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Το χρηματικό ποσό, ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες, πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Για το έτος 2022, η προϋπολογισθείσα δαπάνη για το πρόγραμμα είναι 2.800.000 ευρώ για 4.000 τρίτεκνες και 1.000.000 ευρώ για 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις των δασμών του Τραμπ σε αμερικανικές μετοχές, δολάριο και στη βιομηχανία των ημιαγωγών 
Πλήγμα αναμένεται να αποτελέσει η επιβολή των δασμών από τον Ντόναλντ Τραμπ για τις τιμές των αμερικανικών μετοχών και στην παγκόσμια βιομηχανία ημιαγωγών. Άνοδος αναμένεται για το δολάριο
Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις των δασμών του Τραμπ σε αμερικανικές μετοχές, δολάριο και στη βιομηχανία των ημιαγωγών