Site icon NewsIT

Οριστικό λουκέτο στο beach bar των παραβάσεων στη Ρόδο με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα

20.06.2024 | 22:32
Οριστικό λουκέτο στο beach bar των παραβάσεων στη Ρόδο με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα

Έκλεισε οριστικά το beach bar στη Ρόδο, που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, από τις εικόνες με τις… πλωτές  ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα.

Μετά από αμέτρητες παραβάσεις, σφραγίσματα και παράτυπες επαναλειτουργίες της επιχείρησης, μπήκε οριστικό λουκέτο στο beach bar της Ρόδου.

Οι τίτλοι τέλους για το beach bar έπεσαν το πρωί της Πέμπτης (20/6/24). Το κατάστημα σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον Δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του καταστήματος είναι νόμιμη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε σφραγιστεί ο χώρος πριν από 15 ημέρες λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού. Αυτό δεν είχε εμποδίσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να διοργανώνουν ακόμη και πάρτι, χωρίς τα πολυτελή «κρεβάτια».

Στη συνέχεια, είχε δοθεί διορία δύο εβδομάδων από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου προκειμένου να λύσει η επιχείρηση τα πολλά ζητήματα νομιμότητας.

Η επιχείρηση δεν προσέφυγε ποτέ δικαστικά για να ανακόψει την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, αλλά ούτε και την απόφαση σφράγισης της παραλίας και έτσι το πρωί της Πέμπτης (20/6/24) έκλεισε οριστικά.

Tags:

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version