Site icon NewsIT

Προς Τσίπρα, Σαμαρά και Βενιζέλο: Κάντε το σαν τους Γαλάτες με τον Κακοφωνίξ…

17.12.2014 | 09:37
Προς Τσίπρα, Σαμαρά και Βενιζέλο: Κάντε το σαν τους Γαλάτες με τον Κακοφωνίξ…

Αλέξη μάζεψέ τους. Είναι αμετανόητοι κι΄αν συνεχίσουν θα αποδειχθούν και επικίνδυνοι πρώτα για το ΣΥΡΙΖΑ και μετά για τη χώρα.

Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να επιλέξει την αυτοχειρία, κακό μεν, αλλά μικρό. Η χώρα γιατί θα πρέπει να κινείται σύμφωνα με τα νταηλίκια του συνονόματού σου Μητρόπουλου (τελευταίο κατόρθωμα η εξεταστική επιτροπή για τον Σταύρο Δήμα για το πάρει πίσω λίγο αργότερα η Νάντια Βαλαβάνη), του Λαφαζάνη και άλλων …οπλαρχηγών που έχουν την εντύπωση ότι ήρθε η ώρα να ζωστούν τα φυσεκλίκια.

Αν αυτοί οι κύριοι θέλουν να το κάνουν Κούγκι με γεια τους με χαρά τους. Εμείς οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει να τους ακολουθήσουμε στο απονενοημένο διάβημά τους.

Αν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ νομίζετε ότι οι άλλοι σας προβοκάρουν (κύριε Σκουρλέτη μη βλέπετε παντού προβοκάτορες, μπορεί απλά οι άνθρωποι να διαφωνούν μαζί σας και να εκφράζονται όπως νομίζουν και όχι όπως εσείς θέλετε) θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι μεγαλύτερες προβοκάτσιες εκπορεύονται από το εσωτερικό σας.

Αν κύριε Τσίπρα πιστεύετε ότι αυτή είναι μία τακτική που υπηρετεί τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ κατά τα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ, τότε θα πρέπει να θυμηθείτε τη ρήση του Μαρξ για την επανάληψη της ιστορίας.

Οποιον κι αν ρωτήσετε (με εξαίρεση ορισμένους φανατικούς) θα σας πουν κύριε Τσίπρα πως αυτή η χασμωδία, αυτή η βαβέλ κακό σας κάνει και όχι καλό. Για το καλό σας μαζέψτε όλους αυτούς τους λεβέντες που από τη θαλπωρή του γραφείου τους απειλούν τρόικες, δανειστές και οποιονδήποτε άλλον τους πάει κόντρα.

Φαντάζομαι ότι το γνωρίζετε, θα σας το έχουν πει και οι επικοινωνιολόγοι σας, πως οι φλογερές πομφόλυγες των Λαφαζάνη, Μητρόπουλου και λοιπών εμποδίζει τη διείσδυσή σας σε ψηφοφόρους που δεν σας ψήφισαν και επομένως σας στερεί τη δυνατότητα μεγάλης νίκης σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.

Θυμηθείτε (αν και είστε πολύ νέος για να το έχετε ζήσει) την ήρεμη δύναμη του Φρανσουά Μιττεράν που το 1981 κόντρα σε όλες τις προβλέψεις του έδωσε τη νίκη έναντι του Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Εκτός αυτού κύριε Τσίπρα αν καταφέρετε να τους πείσετε να χαμηλώσουν τους τόνους θα προσφέρετε υπηρεσία και στην οικονομία και κατ΄ επέκταση στο λαό που τόσες θυσίες έκανε.

Επιτέλους αυτοί, αλλά και όλοι οι άλλοι οι φανατικοί φωνακλάδες όλων των κομμάτων, μηδέ του Σαμαρά και του Βενιζέλου εξαιρουμένων, οφείλουν να αντιληφθούν πως οι ασυνήθιστα υψηλοί τόνοι όχι μόνο συνιστούν κακοφωνία, αλλά βλάπτουν κιόλας. Και μάλιστα βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα.

Γι’ αυτό Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλε Κουβέλη, Θεοδωράκη (για τον Καμμένο δεν υπάρχει ελπίδα) και άλλοι αρχηγοί έχετε υποχρέωση να συμφωνήσετε να χαμηλώσετε τα ντεσιμπέλ και να υποχρεώσετε τους πιο …λεβέντες να χορεύουν όπως εσείς βαράτε το νταούλι και όχι όπως νομίζει καθένας λες και πρόκειται για ασκέρια και όχι για οργανωμένα κόμματα.

Αν δεν σας ακούν. Κάντε το σαν τους Γαλάτες με τον Κακοφωνίξ…

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version