Site icon NewsIT

Ράους χερ Σόιμπλε

19.02.2015 | 17:22
Ράους χερ Σόιμπλε

Ράους. Πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη. Τρεις χιλιάδες χρόνια δεν την είχα ξανακούσει. Πριν από λίγο την έμαθα και μ’ αρέσει να τη λέω κατά πρόσωπο στο Σόιμπλε και τη Μέρκελ, γιατί τόσο αγύριστο κεφάλι ούτε ο Αγαμέμνονας δεν ήταν.

Γιατί ποιος είσαι εσύ κύριε Σόιμπλε και αμέσως εξέφρασες γνώμη για το ελληνικό αίτημα; Σε ρώτησε κανένας; Γιατί πετάχτηκες; Μήπως πετάχτηκε και ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας ή της Λιθουανίας ή του Λουξεμβούργου; Αυτοί και οι άλλοι 14 τι είναι κορόιδα; Κι εσύ είσαι ο έξυπνος της παρέας και πετάγεσαι;

Ράους χερ Σόιμπλε.

Αυτό σας χρειάζεται. Ένα ράους από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Γιατί σαν πολύ μας ζαλίσατε και εμάς και τους άλλους Ευρωπαίους. Σε εμένα τον Κάλχα προσωπικά μου θυμίζετε τις Μυκήνες στα ηρωικά χρόνια του τρωικού πολέμου.

Αλλά τότε υπήρχε θεία δίκη, δηλαδή του Δία δίκη. Είδατε τι έπαθε ο Αγαμέμνονας μόλις επέστρεψε στις Μυκήνες;

Αλλά τι λέω τώρα. Εσείς από εκείνη την εποχή το μόνο που θα ξέρετε είναι το όνομα Ιφιγένεια. Κι΄ αυτό θα το μάθατε όταν κάποιοι είχαν τη φαεινή να σας πουν να γίνει η Ελλάδα Ιφιγένεια για να φοβηθούν οι άλλοι Ευρωπαίοι της περιφέρειας.
Ράους από την Ευρώπη όλοι οι Οστρογότθοι , Βησιγότθοι και λοιπά βάρβαρα φύλλα, που όταν ο Περικλής έκτιζε Παρθενώνες ήταν πάνω στο δέντρα και έτρωγαν βελανίδια…

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version