Site icon NewsIT

Reuters: Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα

11.06.2013 | 10:44
Reuters: Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα

''Ένας άνεμος αισιοδοξίας άρχισε να φυσά στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ η λέξη «Grexit» φαντάζει πια μακρινή με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τώρα να μιλά για ανάπτυξη γράφει το Reuters.

”Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα ωστόσο η ανάκαμψη ενδέχεται να είναι αναιμική” εκτιμάει το Reuters.

”Ο ήχος των σφυριών από τις οικοδομές άρχισε να ακούγεται και πάλι, ενώ οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά στις τράπεζες όχι για να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά για να κάνουν κάποια κατάθεση.

Πλέον, ένας άνεμος αισιοδοξίας άρχισε να φυσά στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ η λέξη «Grexit» φαντάζει πια μακρινή με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τώρα να μιλά για Greekovery”.

Θα είμαι πολύ προσεκτικός με τη συζήτηση για success story. Είναι φυσιολογικό ότι η οικονομία θα αρχίσει σιγά σιγά να ανακάμπτει, αλλά για τη βιώσιμη ανάκαμψη, η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και να πάρει περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους” αναφέρει στο Reuters ο οικονομολόγος Christoph Weil.

Διαβάστε επίσης:

Δεν κλείνεις εν μια νυκτί τη δημόσια ραδιοτηλεόραση! Βέτο από Βενιζέλο και Κουβέλη στο σχέδιο ξαφνικού θανάτου της ΕΡΤ – Όλο το παρασκήνιο

Θα πληρώσουμε με νέα μέτρα το ναυάγιο της Gazprom

”Η διάσωση του ευρώ κρίνεται από 8 πορφυροντυμένους Γερμανούς δικαστές”

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version