Οικονομία

Reuters: Η κινεζική Rongfeng θέλει το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η κινεζική επιχείρηση δήλωσε ότι μαζί με συνεργαζόμενη εταιρία σχεδιάζουν να αποκτήσουν μερίδιο τουλάχιστον 75% στην Εθνική Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με το Reuters, η κινεζική εταιρία real estate Rongfeng Holding ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της Εθνικής Ασφαλιστικής και μάλιστα για πακέτο ίσως άνω του 75%.

Η πώληση της ασφαλιστική στην Exin οδεύει προς ναυάγιο με την Εθνική πάντως να επισημαίνει ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις από τη σχετική συμφωνία λήγουν στις 28 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Wall Street: Οι προσδοκίες για μείωση των επιτοκίων ανεβάζουν τις μετοχές και ρίχνουν τις ομολογιακές αποδόσεις
Ο διοικητής της Fed Κρίστοφερ Γουόλερ δήλωσε ότι θα υποστήριζε μειώσεις επιτοκίων σε περίπτωση που τα επιθετικά επίπεδα δασμών πλήξουν την αγορά εργασίαςΚίνα: Οι ΗΠΑ
Διαπραγματευτές εργάζονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης