Τρίτη, 27 Αυγ.
27oC Αθήνα

Russia Today: Έχει αποφασιστεί το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα

Russia Today: Έχει αποφασιστεί το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα

”Η Α. Μέρκελ πουλάει την εικόνα του πολιτικού που οδήγησε την Γερμανία έξω από την οικονομική κρίση την οποία προκάλεσε η Ελλάδα” σχολιάζει η Russia Today.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Russia Today ”φαίνεται να έχει αποφασιστεί η χορήγηση νέας βοήθειας στην Αθήνα”, αλλά όπως προσθέτει το ύψος του τρίτου πακέτου παραμένει αμφίβολο.

Η Μέρκελ παραμένει ασαφής για το μέγεθος του τρίτου πακέτου. Σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να υιοθετήσει μια πολύ προσεκτική στάση μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς οποιοδήποτε πακέτο προς την Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά αντιδημοφιλές στους Γερμανούς φορολογούμενους

Τα συμπεράσματα της Russia Today προκύπτουν από το ντιμπέιτ της Α. Μέκρελ με τον Π. Σταϊνμπουρκ, για το οποίο σχολιάζει.

”οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν κουραστεί να χρηματοδοτούν τα οικονομικά προβλήματα των γειτόνων τους του Νότου και κυρίως αντιδρούν σε μια τρίτη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους”

”Η Μέρκελ παραμένει ασαφής για το μέγεθος του τρίτου πακέτου. Σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να υιοθετήσει μια πολύ προσεκτική στάση μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς οποιοδήποτε πακέτο προς την Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά αντιδημοφιλές στους Γερμανούς φορολογούμενους.
Η Α. Μέρκελ ”πουλάει” την εικόνα του πολιτικού η οποία οδήγησε την Γερμανία έξω από την οικονομική κρίση την οποία προκάλεσε η Ελλάδα”.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ”οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν κουραστεί να χρηματοδοτούν τα οικονομικά προβλήματα των γειτόνων τους του Νότου και κυρίως αντιδρούν σε μια τρίτη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους”.

Διαβάστε επίσης:

H Microsoft εξαγοράζει τη μονάδα κινητών τηλεφώνων της Nokia

Ντόρα: Κακώς ο Στουρνάρας διέψευσε τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Άνοδος στο Χρηματιστήριο – Στα ύψη τα spreads

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε