Παρασκευή, 5 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Σάλλας: Πάμε μπροστά και θα πετύχουμε – Σε δύο εβδομάδες η ΑΜΚ

Σάλλας: Πάμε μπροστά και θα πετύχουμε – Σε δύο εβδομάδες η ΑΜΚ

”Η αντίδραση των διεθνών αγορών δείχνει ότι η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της, και την έξοδο από την κρίση” δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς, όπου εγκρίθηκε η αύξηση του κεφαλαίου και η τιμή της, ο πρόεδρος της δήλωσε πως άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες διάθεσης των νέων μετοχών.

Μάλιστα ανέφερε την 7η Απριλίου ως ημερομηνία που θα ξεκινήσει η δημόσια εγγραφή για τους εγχώριους επενδυτές, δηλαδή το 10% της αύξησης.

Σχολιάζοντας το μεγάλο και πραγματικό ενδιαφέρον από διεθνείς επενδυτές για την ΑΜΚ Πειραιώς και για την έκδοση ομολόγου τόνισε πως ” το κλίμα για τη χώρα αλλάζει”.
” Η αντίδραση των διεθνών αγορών δείχνει ότι η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της, και την έξοδο από την κρίση” δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Μ. Σάλλας τόνισε πως ” η Τράπεζα Πειραιώς έγινε πρώτη όχι μόνο σε μέγεθος, αλλά και σε ποιότητα” και πως θα κάνουν τα πάντα για την επιστροφή στην ανάπτυξη.
”Σύνθημα της τράπεζας για τα επόμενα χρόνια, είναι η ρεαλιστική αισιοδοξία και με αυτό θα πάμε μπροστά και θα πετύχουμε” δήλωσε με έμφαση ο πρόεδρος της Τράπεζας.

Διαβάστε επίσης:
Δυνατή άνοδος στο Χρηματιστήριο – Ανέβηκαν τα spreads

Οι σαρωτικές αλλαγές στις τράπεζες

Υπερεπίτροπο στην Ευρωζώνη θέλει ο Σόιμπλε – Θα απορρίπτει εθνικούς προϋπολογισμούς

Ούτε στην Ουκρανία δεν θέλουν την ελληνική λιτότητα

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε