Οικονομία

Σαντορίνη συν 82% και Μύκονος συν 45% στα έσοδα του ΦΠΑ

Και οι ....φοροφυγάδες φοβέρα θέλουν. Οι αυστηροί έλεγχοι και οι αλλαγές στα πρόστιμα για το ΦΠΑ εκτόξευσαν στα ύψη τα έσοδα από το ΦΠΑ στη Σαντορίνη και στη Μύκονο.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μελαχροινός, διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Στο κόκκινο” Ο ΦΠΑ το πρώτο επτάμηνο του χρόνου αυξήθηκε στη Σαντορίνη κατά 82% και στη Μύκονο κατά 45%.
Τα αποτελέσματα αυτά ο κ. Μελαχροινός τα απέδωσε στην «εντατικοποίηση των ελέγχων και αλλαγές στα πρόστιμα που αφορούν μη έκδοση αποδείξεων λιανικής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Θετικά έκλεισαν οι αμερικανικές αγορές – Συνεχής άνοδος στις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, πτώση για το δολάριο
Οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street «έπεσαν» μετά τις ανακοινώσεις της Κίνας για δασμούς 125% σε όλα τα αμερικανικά προϊόντα, όμως το κλείσιμο ήταν θετικό
The Wall Street entrance
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες