Οικονομία

Σαράντης: Δωρεές ύψους 320.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Την έμπρακτη υποστήριξή του προς την κοινωνία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζει να εκφράζει ο Όμιλος Σαράντη μέσω ενός πολυδιάστατου σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει χρηματική και προϊοντική συνεισφορά ύψους 320.000 ευρώ συνολικά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς περιόδου που πλήττεται ο τομέας της υγείας και της οικονομίας της χώρας μας, ο Όμιλος Σαράντη στηρίζει τις τεράστιες εθνικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, διαθέτοντας χρηματική δωρεά ύψους 70.000 ευρώ προς το Υπουργείο Υγείας με στόχο την παροχή υγειονομικού υλικού και μέσων για τις ανάγκες του Ελληνικού Σύστηματος Υγείας.

Επιπρόσθετα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής Noxzema δόθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου και στην Κιβωτό του Κόσμου για τις ετήσιες ανάγκες του έργου τους Παράλληλα, διατίθεται δωρεά προϊόντων Lanes του Ομίλου αξίας 250.000 ευρώ Συγκεκριμένα, ο Όμιλος έχει προβεί στην υλοποίηση διανομής προϊόντων Lanes ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω ΕΟΦ και Υπουργείου Υγείας σε εγχώρια νοσοκομεία αλλά και σε διάφορους φορείς σε όλη την Ελλάδα μέσω συνεργασίας με τη ΜΚΟ GIVMED.

Δέσμευση του Ομίλου Σαράντη αποτελεί η πολύπλευρη συμβολή του σε αυτή την αβέβαιη περίοδο και η θετική του ανταπόκριση στο συλλογικό κάλεσμα για την αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Σε στάση αναμονής ο κλάδος της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου λόγω των αμερικανικών δασμών
Αν δεν υπήρχαν οι δασμοί, η φετινή χρονιά θα εξελισσόταν σε χρονιά - ρεκόρ, αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών - Τυποποιητών - Εξαγωγέων Επιτραπέζιας Ελιάς
Extra virgin olive oils on the shelf
Scope Ratings για δασμούς Τραμπ: Το μεγαλύτερο σοκ στο εμπόριο εδώ και πάνω από 100 χρόνια – Τα 3 σενάρια και ο κίνδυνος των capital controls
Βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ με σοβαρές χρηματοπιστωτικές συνέπειες για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο προβλέπει ο οίκος Scope για την επιθετική δασμολογική πολιτική του Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ 2