Site icon NewsIT

Στον ”πάγο” η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

01.07.2013 | 11:04
Στον ”πάγο” η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση "είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν", δηλώνει η υπουργός Τουρισμού 'Ολγα Κεφαλογιάννη.

«Δεν έχουμε κάτι νέο για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Ξέρετε είναι ένα από τα θέματα τα οποία από την αρχή το υπουργείο Τουρισμού έχει ζητήσει με κάθε τρόπο, γιατί νομίζουμε ότι θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

Η κ. Κεφαλογιάννη απηύθυνε έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουν «το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας» και να υπάρξει «συγκράτηση των τιμών, πολύ καλή παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα».

«Βρισκόμαστε στο μέσον της τουριστικής περιόδου και πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι αυτό το πολύ καλό τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας και τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, για να επαληθευτούν σημαίνει ότι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και όλοι εκείνοι που ερχόμαστε σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας.

«Εμείς ως υπουργείο Τουρισμού θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος της χρονιάς. Γι΄αυτόν τον λόγο ζητάω σε αυτή τη φάση όλοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό τι σημαίνει: συγκράτηση των τιμών, πολύ καλή παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα» σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινάει το μεγάλο παζάρι κυβέρνησης – τρόικας! Εκβιάζουν με τη δόση των 8,1 δισ. και διακοπή χρηματοδότησης για να πάρουν νέα μέτρα

”Οι πολιτικοί έθαψαν και την τελευταία ελπίδα τερματισμού της κρίσης”
 
Ούτε 3 δις δολάρια οι επενδύσεις στην Ελλάδα
 
Σήμερα κλείνουν 44 Εφορίες με οφειλές φορολογουμένων 4,5 δισ. ευρώ
 
Δυνατή άνοδος στο Χρηματιστήριο – Πέφτουν τα spreads

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version