Οικονομία

Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Οικονομίας για την πορεία της διαπραγμάτευσης

Κοινή συνέντευξη Τύπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς θα παραχωρήσουν το απόγευμα οι υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης και Γιώργος Κατρούγκαλος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης  Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, θα δώσουν συνέντευξη τύπου στις 18.00 για την πορεία των διαπραγματεύσεων. 

Η συνέντευξη θα δοθεί στο υπουργείο Οικονομίας

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Φέτος το Πάσχα τα δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας κρύβουν μέσα τους ένα μεγάλο δώρο και για εμάς
Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουμε πόντους κάνοντας τα γιορτινά ψώνια μας, τους οποίους μπορούμε να εξαργυρώσουμε στις επόμενες αγορές μας
Two professional women engage in a pleasant business exchange at a stylish office. One hands a business card to another, highlighting teamwork and communication.