Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Terra Creta: Δυναμικό “μπάσιμο” στην κινεζική αγορά!

Terra Creta

Με “διαβατήριο” το ελαιόλαδο,  η κρητική εταιρεία Terra Creta προετοιμάζει δυναμική διείσδυση στην κινεζική αγορά.

Στο πλαίσιο σύναψης εμπορικών δεσμών Ελλάδας -Κίνας, η κρητική εταιρεία με μέγιστο εξαγωγικό πρόσημο, προχώρηαε σε τελετή αφιέρωσης δέντρου ελιάς στην Πρέσβειρα Λαϊκής Δημοκρατίας της Κινας Zhang Qiyue, στις εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Κρήτης.

Η Terra Creta και η αγορά της Κίνας

Κατά την τελετή, η Πρέσβειρα τόνισε ότι προτίθεται να στηρίξει τις εξαγωγικές προσπάθειες της Ελλάδας, καθώς τα ελληνικά προϊόντα έχουν αναδειχθεί ως τα πλέον ποιοτικά στην παγκόσμια αγορά,  ενώ βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις αυτών που έχουν υιοθετήσει την υγιεινή διατροφή.  Η στροφή σε περισσότερο υγιεινή διατροφή είναι στόχοςτης χώρας δήλωσε η Πρέσβειρα.

Σε ερώτηση που της τέθηκε για τη έξαρση του κοροναιού,  εξέφρασε την αισιοδοξία της για την άμεση αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχει λάβει η Κινεζική κυβέρνηση.  Τόνισε ότι σύντομα θα αρθούν οι αυστηροί περιορισμοί και η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Μάλιστα προβλέπει ότι το τουριστικό ρεύμα από την Κίνα προς την Ελλάδα θα είναι αυξημένο στους επόμενους έξι μήνες.

Να σημειωθεί ότι η Terra Creta είναι κατά βάση εξαγωγική εταιρεία. Το 95% των πωλήσεων της απευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού, εξάγοντας σε περισσότερες από 45 χώρες.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις