Site icon NewsIT

Δημόσιο: Ποια παιδιά υπαλλήλων θα λάβουν 1.500 ευρώ από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων – Τα κριτήρια και οι προθεσμίες

03.07.2024 | 12:21
Δημόσιο: Ποια παιδιά υπαλλήλων θα λάβουν 1.500 ευρώ από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων – Τα κριτήρια και οι προθεσμίες

Βραβείο 1.500 ευρώ το καθένα θα λάβουν τέσσερα -αριστεύσαντα στις πανελλαδικές εξετάσεις- παιδιά δημοσίων υπαλλήλων που είναι μέτοχοι (εν ενεργεία υπάλληλοι) ή μερισματούχοι (συνταξιούχοι) του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, για το έτος 2024 προκηρύσσονται 4 βραβεία, ένα ανά επιστημονικό πεδίο των Πανελλαδικών 2024, με χρηματικό έπαθλο 1.500 ευρώ το καθένα, απονεμόμενα σε 4 τέκνα μετόχων ή μερισματούχων του Μ.Τ.Π.Υ., τα οποία θα αριστεύσουν και θα πρωτεύσουν έναντι των λοιπών τέκνων δημοσίων υπαλλήλων, είτε μετόχων, είτε μερισματούχων του Μ.Τ.Π.Υ. ανά επιστημονικό πεδίο στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024, εφόσον έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα τουλάχιστον 18 και υποβάλλουν αίτηση στην Ακαδημία Αθηνών, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Σε περίπτωση περισσοτέρων υποψηφίων ανά επιστημονικό πεδίο, το βραβείο θα απονεμηθεί σε αυτόν με την υψηλότερη βαθμολογία και σε περίπτωση ισοβαθμίας το βραβείο θα διανεμηθεί ισομερώς στους ισοβαθμούντες.

Πεδίο 1: Ανθρωπιστικές, Νομικές & Κοινωνικές – 1 βραβείο

Πεδίο 2: Θετικές & Τεχνολογικές Επιστήμες – 1 βραβείο

Πεδίο 3: Επιστήμες Υγείας & Ζωής – 1 βραβείο

Πεδίο 4: Επιστήμες Οικονομίας & Πληροφορικής – 1 βραβείο

Οι αιτήσεις για την απονομή βραβείων θα πρέπει να υποβληθούν στην Ακαδημία Αθηνών το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Tα παραπάνω βραβεία θα απονέμονται από το Μ.Τ.Π.Υ. και την Ακαδημία Αθηνών κάθε έτος.

Για τη διευκόλυνση των αιτούντων επισυνάπτονται:

α) η Ανακοίνωση της Ακαδημίας Αθηνών με τους ακριβείς όρους συμμετοχής

3394_2024-06-19_Ανακοίνωση Προκήρυξης Βραβείων ΜΤΠΥ.pdf

β) η αίτηση προς την Ακαδημία Αθηνών σε επεξεργάσιμη μορφή

Αίτηση Υποψηφιότητας. word

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της υπεύθυνης δήλωσης του γονέα θα χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση του υποψηφίου.

Ο Αριθμός Μητρώου Μ.Τ.Π.Υ. μπορεί να αναζητηθεί από την ιστοσελίδα του Μ.Τ.Π.Υ. (www.mtpy.gr) επιλέγοντας «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες», μετά την είσοδο με κωδικούς TAXIS, «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» , «Τα στοιχεία μου».

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version