Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Εθνική Τράπεζα: Ποια είναι τα μέτρα στήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική

Εθνική Τράπεζα: Ποια είναι τα μέτρα στήριξης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική

Άμεσα μέτρα στήριξης στους ιδιώτες πελάτες και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες δανειολήπτες, με εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ειδικότερες ανάγκες κάθε ιδιώτη πελάτη της, αλλά και κάθε επιχείρησης που επλήγη από τις φωτιές στην Αττική.

Τα εξατομικευμένα μέτρα αφορούν ευρύτερα σε διευκολύνσεις και διαμορφώνονται μετά από επικοινωνία με τους δανειολήπτες και σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Συμπεριλαμβάνονται μέτρα όπως η αναστολή πληρωμών για ενήμερους δανειολήπτες, παροχή ρευστότητας για επιχειρήσεις, δυνατότητα μετατροπής κυμαινόμενου σε σταθερό επιτόκιο και προγράμματα διευθέτησης οφειλών για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες μονιμότερου χαρακτήρα.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας, δημιουργήθηκε αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας για την παροχή ενημέρωσης και την υποβολή αιτημάτων.

Η τηλεφωνική γραμμή 2104859222, είναι ενεργή και λειτουργεί από τις 9πμ έως τις 5μμ τις εργάσιμες ημέρες.

Παράλληλα, τα στελέχη των καταστημάτων της τράπεζας και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των επιχειρήσεων, παραμένουν δίπλα στους πληγέντες προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή και υποστήριξη.

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις