Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Σε ΦΕΚ τα 3 νέα προγράμματα ψηφιοποίησης με κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Σε ΦΕΚ τα 3 νέα προγράμματα ψηφιοποίησης με κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης
Φωτογραφία: iStock

Πήρε ΦΕΚ η απόφαση για τα προγράμματα ενίσχυσης της ψηφιοποίησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων πολιτιστικού, δημιουργικού και χειροτεχνικού κλάδου, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Τα προγράμματα για την ψηφιοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στοχεύουν σε επενδύσεις σε τεχνολογίες και υπηρεσίες που προωθούν την ψηφιοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του πολιτιστικού, δημιουργικού και χειροτεχνικού κλάδου, και συγκεκριμένα, στον ψηφιακό εξοπλισμό, σε λογισμικά υποστήριξης παροχής ψηφιακού προϊόντος και ψηφιακής προβολής και διαφήμισης, στην ψηφιοποίηση του πολιτιστικού προϊόντος και στην αναβάθμισή του με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Τα 3 επιμέρους Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων-Δράσεις, είναι:

  • Πρόγραμμα Ι: «Χρηματοδότηση για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων του κλάδου των Παραστατικών Τεχνών».
  • Πρόγραμμα ΙΙ: «Χρηματοδότηση για την Ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων του κλάδου της Βιβλιοπαραγωγής».
  • Πρόγραμμα IΙΙ: «Χρηματοδότηση για την ενίσχυση του Παραγωγικού Εξοπλισμού και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Χειροτεχνικών Επιχειρήσεων».

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις