Site icon NewsIT

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

15.07.2024 | 16:00
Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη Νέα Οδό, από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 21:00 έως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 06:00, θα ισχύσει από το 24 ο χλμ. έως και το 16,6 ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας. Το διάστημα Δευτέρα 12 Αυγούστου έως Κυριακή 18 Αυγούστου, οι άνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα είναι σε ισχύ.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version