Οικονομία

Υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Δεν θέλησε να αποκαλύψει με ποιόν τρόπο θα βοηθηθεί η Ελλάδα σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Τη θέση του υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Νικόλαου Σαλαβράκου.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αφού επισήμανε ότι υποστηρίζει εδώ και δύο χρόνια την έκδοση των ευρωομολόγων τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που παρουσιάζει δημοσιονομικά προβλήματα και επισήμανε ότι είναι πιθανό στο μέλλον να εμφανιστούν κι άλλες χώρες με παρόμοια προβλήματα οι οποίες θα πρέπει να βοηθηθούν.

Τέλος σημείωσε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιό είναι το οικονομικό μέσο που θα χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενη περίπτωση αρωγής της ΕΕ προς την Ελλάδα.

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η αυξανόμενη επιμονή του Τραμπ στα έσοδα από δασμούς αυξάνει τις πιθανότητες εμπορικού πολέμου
Ο επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Τραμπ, δήλωσε ότι μια εισφορά 10% επί των εισαγωγών από την Κίνα που εισήχθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα θα αποφέρει «μεταξύ 500 δισ. και 1 τρισ. δολαρίων σε διάστημα 10 ετών
Ο Ντόναλντ Τραμπ