Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

Η μπύρα προσφέρει φυσική περιποίηση για τα μαλλιά

Η μπύρα προσφέρει φυσική περιποίηση για τα μαλλιά

Δίνει ζωή στη τρίχα και λάμψη με φυσικό τρόπο

Η μπύρα πλούσια σε βιταμίνες Β και πηγή πρωτεϊνών, είναι τροφή για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Οι βιταμίνες Β χαρακτηρίζονται ως οι βιταμίνες του δέρματος. Οι αισθητικοί προτείνουν να χρησιμοποιείτε μπύρα αντί για κοντίσιονερ, για απίστευτη λάμψη. Η μπύρα αφαιρεί από τις ρίζες των μαλλιών τα υπολείμματα σαμπουάν, μαλακτικού και προϊόντων styling, με αποτέλεσμα να διώχνει τη θαμπάδα και να δίνει ζωή στην τρίχα. Επίσης το καλύτερο φυσικό τζελ είναι η κίτρινη γνήσια μπύρα.

 

Μπύρα για κουρασμένα μαλλιά
Ανακατέψτε μισό ποτήρι μπύρα με μισό ποτήρι ζεστό νερό. Βρέξτε με το μίγμα τα μαλλιά σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Έπειτα ξεβγάλτε τη μπύρα με άφθονο χλιαρό νερό, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν.

 

Δυναμωτική λοσιόν μαλλιών
Μόλις βράσετε 1 λίτρο μαλακό νερό, ρίχνετε μια χούφτα βότανο λεβάντας και το αφήνετε σκεπασμένο με το καπάκι για 20 λεπτά. Αφού σουρώσετε το νερό, ρίχνετε ένα ποτήρι μαύρη μπύρα. Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν ως τελευταίο ξέβγαλμα των μαλλιών σας.

 

Σπρέι φορμαρίσματος για λάμψη και κράτημα
Κόβετε ένα λεμόνι μαζί με τη φλούδα του σε μικρούς κύβους και τους βράζετε σε 2 ποτήρια νερό, μέχρι να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του υγρού. Προσθέτετε 2 μεγάλες κουταλιές μπύρα και κατεβάστε τη κατσαρόλα από τη φωτιά. Μόλις το υγρό κρυώσει το στραγγίζετε και το αδειάζετε σε ένα πλαστικό μπουκάλι με πώμα ψεκασμού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για λακ για περίπου 2-3 εβδομάδες.

 

 

Γνώμη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε