Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Επιστρέφεται το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, από την Πέμπτη!

Επιστρέφεται το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, από την Πέμπτη!

Είναι η πρώτη πραγματικά χαρμόσυνη είδηση των τελευταίων 3 τουλάχιστον ετών. Επιστρέφεται, με εντολή Σαμαρά, από την προσεχή Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου κιόλας, το χαράτσι στους ιδιοκτήτες ακινήτων που μετά την απόφαση που έβγαλε το Δ’ τμήμα του Αρείου Πάγου ότι είναι αντισυνταγματικό.

Βγήκαν μάλιστα οι γνωστές αφίσες του τύπου “με εντολή Σαμαρά” για να διαφημίσουν το γεγονός που φαίνονταν απίστευτο μέχρι σήμερα και από μόνο του μπορεί να εκτοξεύσει τη Νέα Δημοκρατία στην επόμενη δημοσκόπηση στο 41%.

Την επίσημη ανακοίνωση όμως της επιστροφής του χαρατσιού, θα την κάνει αυτός που το επέβαλλε: ο Ευάγγελος Βενιζέλος και αναμένεται το ΠΑΣΟΚ από μόνο του να σκαρφαλώσει στο 58% , οπότε δεν χρειάζεται στην κίνηση των “58” οπότε και αποχωρεί.

Το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που έγινε το πρωί, αποφάσισε να μη γίνει προσφυγή στην Ολομέλεια του Άρειου Πάγου, γιατί κοντοζυγώνουν οι εκλογές και η επιστροφή του χαρατσιού θα εκτοξεύσει τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε ποσοστά που δεν είχε κανείς ποτέ διανοηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα και τόνισε ότι είχε δίκιο που ο Επιτροπος δήλωσε ότι ο κ. Σαμαράς δεν ξέρει να μετράει, γιατί πού θα βρεθούν 6 δις ευρώ να επιστραφούν.

Το ποσό γίνεται μεγαλύτερο, αφού η επιστροφή του χαρατσιού θα είναι έντοκη, κοντά στο 20%.

Η Κουμουνδούρου κατάγγειλε την κυβέρνηση για δωροδοκία , αφού το απίστευτο είναι ότι οι δόσεις του χαρατσιού θα επιστρέφονται τρεις – τρείς , για να εξαγοραστούν με το δόλιο αυτό τρόπο αυτό οι ψηφοφόροι.

Ο κ. Σαμαράς, ανταπάντησε μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ξέρει να μετράει και ότι ” 1 και 1 ίσον 2″.

Τόνισε δε ότι τα χρήματα θα βρεθούν από το “πρωτογενές πλεόνασμα”. Επειδή όμως είναι πάρα πολύ μεγάλο το ποσό για τη συνολική επιστροφή του χαρατσιού, το ” πρωτογενές πλεόνασμα” θα ονομάζεται “πρωτοφανές πλεόνασμα”.

Την άλλη βδομάδα ακολουθούν νέες επιταγές με χρήματα των ενστόλων, για την παράνομη περικοπή εφάπαξ και άλλα πολλά.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε