Site icon NewsIT

Γιατί να μη διαβάζετε το “Πάμε Λουκέτο live”

17.02.2014 | 11:24
Γιατί να μη διαβάζετε το “Πάμε Λουκέτο live”

Ο Ευαγγελάτος την πάτησε με αυτήν εδώ την στήλη. Είχε την καταρχήν λογική σκέψη, πως με τόσα πράγματα που γίνονται σε αυτή τη χώρα χρειάζεται στο σάιτ μία σατιρική στήλη.

Ποια σάτιρα όμως; Δεν του είπε κανείς ότι η σάτιρα έχει πεθάνει εδω και μερικά χρόνια; Ναι τα γεγονότα είνσι πολλά, όμως η σάτιρα τα έχει τινάξει προ πολλού γιατί έχουν βγει καινούριοι πρωταγωνιστές που βγάζουν τόσο γέλιο, που εμάς μας έχουν στείλει αδιάβαστους και άκλαφτους.

Πχ προσπάθησα σήμερα να γράψω ένα κομμάτι για τον Αντώνη Σαμαρά που είπε το ” Σύμβολο της Πίστεως ” και το ” Πάτερ ημών” στο Αγιον Ορος. Διαβάστε το από περιέργεια και μόνο σε λίγη ώρα . Χάλια μαύρα. Μετά δείτε το πραγματικό βίντεο που απαγγέλλει ο Σαμαράς στο Αγιον Ορος. Θα λυθείτε από τα γέλια. Δεν θα σας μείνει άντερο. Πέντε μοναχούς από τα γέλια χάσαμε στο Άγιο Ορος από την σκηνή αυτή.

Ψάχνω, υποτίθεται σατιρικά, να βρώ πώς θα απαντήσει σε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Γράφω λοιπόν, κάτι βλακείες ατάκες , μην τις διαβάσετε καθόλου. Και έρχεται πριν λίγο ο ίδιος ο Τσίπρας και λέει το ” Πιστεύω ” και το “Πάτερ ημών” στα εγγλέζικα. Δεν ξεραθήκατε όλοι;

Πήγε ο Αδωνης Γεωργιάδης και μίλησε στο Χάρβαρντ. Αυτό θα ήταν η πιο ακραία ευφάνταστη μυθοπλαστική σατιρική είδηση. Κι όμως έγινε στην πραγματικότητα. Βέβαια, Δεν πήγε ως υπουργός στο Χάρβαντ. Ως τηλεβιβλιοπώλης πήγε. Για να πουλήσει βιβλία στο ακροατήριο πήγε. Πούλησε 2470 κιλά βιβλία.

Θέλω να πω στον Ευαγγελάτο για το μοιραίο λάθος του. Ο Λάκης Μπέλλος είναι ένα άτομο και προσπαθεί να σατιρίζει την επικαιρότητα και προσπαθεί να κάνει τον αναγνώστη να γελάσει. Μερικές μάλιστα φορές, παράδοξο, το έχει καταφέρει κιόλας. Αλλά είναι ένα πρόσωπο. Αλλά οι άλλοι σατιρικοί από άλλους χώρους που βγάζουν πηγαίο γέλιο, αμέτρητοι.

Εχει το ” Πάμε Λουκέτο live” Σαμαρά; Εχει Τσίπρα; Τάπαμε αυτά μην επαναναλαμβανόμαστε. Έχουμε Αδωνη, Καμμένο, Κεδίκογλου, Σκουρλέτη, Ραχήλ Μακρή. Αννα Μισέλ Ασημακόπουλου;

Έχουμε Στουρνάρα; Τι; Δεν βγάζει γέλιο , αλλά κλάμα; Τι λέτε; Αν είχε πει Αμερικανός σατιρικός συγγραφέας τις ατάκες για το μισθό που έχει περικόψει από την πεθερά του και τη μητέρα του , θα είχε βγάλει τρισεκατομμύρια δολάρια!

Μην πάμε σε άλλους χώρους. Το τι γέλιο που πέφτει στα βραδινά δελτία δεν περιγράφεται. Εχουμε εδώ Τρέμη, Πρετεντέρη, Μανώλη Καψή; Έχετε παρατηρήσει πόσο γρήγορα και σύντομα λένε τις ειδήσεις που αναφέρονται στα διόδια; Είναι τόσο μικρές , που δεν πρέπει να τις λένε ” ειδήσεις”, αλλά “τουίτ”

Την πάτησες Νίκο Ευαγγελάτο. Εχουμε Ευαγγελάτο στην εκπομπή- δελτίο του στον ΣΚΑΙ; Δεν παίζεσαι, μεγάλε! Μπορούμε εδώ να αναπαραγάγουμε έναν τσακωμό Ελένης Καλογεροπούλου – Τάκη Χατζή; Σήμερα έχω ποντάρει όλα τα λεφτά μου ότι θα πλακωθούν στα πρώτα τρία λεπτά της εκπομπής. Αλλά η απόδοση είναι πολυ μικρή. 1.05.

Γι αυτό μην διαβάζετε, ούτε ματιά μη ρίχνετε στο ” Πάμε Λουκέτο live”. Κάντε κάτι άλλο που θα σας ευχαριστήσει. Βάλτε πχ το κανάλι της Βουλής και δείτε μια ζωντανή η μαγνητοσκοπημένη συνεδρίαση. Άκρως σατιρικό και θεραπευτικό από αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε.

Μην δίνετε λοιπόν ούτε ένα “κλικ” εδώ , αν και ο Ευαγγελάτος το μπαζούκας που κρατάει θα το στρέψει καταπάνω , όπως με έχει απειλήσει και μετά στον εαυτό του. Και θα το δείξει λάιβ τις δραματικές σκηνές στο δελτίο του για να το έχει αποκλειστικό.

Και θα μας σχολιάζουν μετά πώς είδαν το γεγονός των εκτελέσεων μας, ο Τάκης Χατζής και η Ελένη Καλογεροπούλου απο την πλευρά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε ένα “κλίκ” λοιπόν εδώ. Τόπαμε. Μην μας διαβάζετε για τους πολλούς λόγους που αναλύθηκαν εκτενώς. Εντάξει;

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version