Site icon NewsIT

Πάμε Λουκέτο live “Ανατροπή” και πέναλτι στον “Ενικό”

25.02.2014 | 09:23
Πάμε Λουκέτο live “Ανατροπή” και πέναλτι στον “Ενικό”

Εντυπωσιακές ήταν οι εκπομπές "Ανατροπή" και "Ενικός" που παρακολουθήσαμε με προσοχή μέχρι τα ξημερώματα και το καταευχαριστηθήκαμε.

Και οι δύο εκπομπές πρωτοτύπησαν, αφού κεντρικοί καλεσμένοι ήταν στο Μέγκα ο Αδωνης Γεωργιάδης και στο STAR ο Μάκης Βορίδης.

Το τελευταίο μάς καταμπέρδεψε γιατί ο κ. Βορίδης είναι θαμώνας της “Ανατροπής”, αλλά η μη κλήση του στις δύο τελευταίες, του δημιούργησε φαίνεται τάσεις αντεκδίκησης.

Το θέμα στον “Ενικό” ήταν για τις διώξεις στη Χρυσή Αυγή και αν είναι πολιτικές και απέναντι είχαμε για “το πάρτι στις ΜΚΟ”, χωρίς όμως κανένας από τους καλεσμένους να σηκωθεί να χορέψει.

Ο κ. Χατζηνικολάου διευκρίνησε ότι δεν είναι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί ήθελαν να εκπροσωπούνται από τον κ. Κασιδιάρη.Νομίζουμε όμως ότι η παρουσία οι Βοριδης, Φαήλου Κρανιδιώτη, κάλυπτε με το παραπάνω την ακροδεξιά.

Συν καμιά 10αριά δικηγόροι των κατηγορούμενων βουλευτών και η συντριπτική παρουσία του κοινού έδινε ποσοστό 95,4% στην παρουσία της ΧΑ στο στούντιο.

Στην “Ανατροπή” πρώτη μούρη ήταν ο κ. Γεωργιάδης, αλλά λίγα πράγματα, γιατί φαίνονταν για πρώτη φορά εξαντλημένος σε τηλεοπτικό πάνελ και αυτό είναι κακό για όλους μας, γιατί ο κ. Γεωργιάδης προσφέρεται για κάθε νόσο, εκπομπή και μαλακίαν και προσοχή πρέπει να μείνει όρθιος και μην τον πάνε σε κάνα δημόσιο νοσοκομείο και τον χάσουμε.

Την παράσταση έκλεψε ο κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης που παρενέβη τηλεφωνικά και επιβεβαίωσε ότι η Φιλόπτωχος Αδερφότητα Κυριών Κομοτηνής, όπου εκλέγεται , προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην ΠΓΔΜ πάνω από 200.000 ευρώ και γέλασαν και τα τσιμέντα με αποτέλεσμα ο κ. Στυλιανίδης να στενοχωρηθεί και να πάει μετά στα μπουζούκια.

Είμαστε ασυγχώρητοι εδώ στο “Πάμε Λουκέτο live” γιατί ξεχάσαμε την παρουσία του Πανίκα Ψωμιάδη στον “Ενικό”, χωρίς όμως να είναι ντυμένος Ζορό και λόγω των ημερών.

Ο κ. Κασιδιάρης έκανε βέβαια την τηλεφωνική του παρουσία επί μισή ώρα πρός το τέλος και έκανε ένα σχεδόν μονόλογο Ιονέσκο μισή ώρα και τα στατιστικά της εκπομπής στο τέλος έδειξαν ότι η Χ. Α είχε την κατοχή του λόγου κατά 95,4% και τα υπόλοιπα ήταν διαφημίσεις.

Την άλλη Δευτέρα που είναι και Καθαρή δεν θα έχει ανάλογες εκπομπές γιατί θα έχει Καρνάβαλο που δεν θα φτάσει όμως σίγουρα το θέαμα κάθε τηλεοπτικής μας Δευτέρας.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version