Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live Διάγγελμα Σαμαρά για το θρίαμβο Ολυμπιακού!

Πάμε Λουκέτο Live Διάγγελμα Σαμαρά για το θρίαμβο Ολυμπιακού!

“Θρύλελληνίδες και Θρυλέλληνες. Άγιος ο Θεός, Άγιος ισχυρός, Αγιος Αθάνατος, δώσε την πρόκριση σε μας.

Με τη βοηθεια του Θεού, των παικταράδων μας, του Μίτσελ και του “Πιστεύω” που είπα στο Αγιον Ορος, φτάσαμε στο θριαμβευτικό 2-0 επί της Μάντσεστερ . Έχουμε αυτή τη στιγμή πρωτογενές πλεόνασμα για τη ρεβάνς δύο τερμάτων , που είμαι βέβαιος ότι θα το διατηρήσουμε με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν για την ανάπτυξη. Εχουμε τον χθεσινό θρίαμβο, έχουμε την Εθνική στο Μουντιάλ, έρχεται η Γιουροβίζιον που δεν γλιτώνει.

Γι αυτό μην ασχολείστε με πεζά πράγματα, κόκκινα δάνεια κλπ. Έχουμε τα ” ερυθρόλευκα ” κατορθώματα που θα σας κάνουν να τα ξεχάσατε όλα, μισθούς, συντάξεις, ανεργία κλπ. Και πού τα θυμάστε τι έγινε;

Επρεπε να βάλουμε και ένα τρίτο γκολ γαμώ το κεφάλι μου μέσα, αλλά δύο φτάνουν και περισσεύουν. Πάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και αν το κατακτήσουμε μπορώ μέσα στην παραζάλη να περάσω κι άλλα 8 Μνημόνια.

Να θυμίσω ότι τέτοια επιτυχία έχουμε να γιορτάσουμε από τη χούντα, όταν ο ΠΑΟ πήγε τον τελικό του Πρωταθλητριών. Βουρ τώρα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ!

Έλα Θρύλε χρεοκόπησε στον επαναληπτικό τους Εγγλέζους,

Θρύλελληνίδες και Θρυλέλληνες. Ξεχαστείτε όλα. Άρτον μόνο και θεάματα. Αν και άρτο δεν βλέπω πολύ!

Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου! “

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε