Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Τσίπρας είπε το “Δεν πιστεύω” σε ελληνικά και αγγλικά!

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Τσίπρας είπε το “Δεν πιστεύω” σε ελληνικά και αγγλικά!

 Αποθεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας , όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο θέατρο “Ακροπόλ”, είπε το ” Σύμβολο της μη Πίστης” και μάλιστα και στα ελληνικά και στα αγγλικά, όσα ξέρει τέλος πάντων.

Ο γνωστός άθεος πολιτικός αρχηγός έστειλε για χόρτα τον Σαμαρά που μία μέρα πριν είχε πει στο Αγιον Ορος απέξω το ” Πιστεύω” . Στην πραγματικότητα όμως δεν τόλεγε απέξω, αλλά υπήρχε απέναντί του οτοκιού της ΔΤ από το οποίο το διάβαζε.

Γι’ αυτό τα μάτια του ήταν καρφωμένα σε ένα σημείο. Να τονιστεί ότι τα στιγμιότυπα που είδαμε στις τηλεοράσεις είχαν γυριστεί πέντε φορές και πρόλαβαν και έκοψαν στο μοντάζ την έκφραση “Γαμώ το κεφάλι μου μέσα”.

Εν πάση περιπτώσει το ιστορικό θέατρο “Ακροπόλ” που είχε γνωρίσει μεγάλες στιγμές , κυρίως επιθεωρησιακές, γνώρισε ακόμα μεγαλύτερες όταν ο κ. Τσίπρας είπε το ” Σύμβολο της μη Πίστης” στα ελληνικά και στα αγγλικά και παραλίγο να το πεί και στα αργεντίνικα.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ

“Δεν πιστεύω σε ένα Θεό, Πατέρα παντοκράτορα, δημιουργό του οὐρανου και της γης και όλων όσων φαίνονται και δε φαίνονται. Παραμύθια.

Δεν πιστεύω σε κάποιον δήθεν Κύριο Ἰησοῦ Χριστό, το μοναχοπαίδι του Θεού , που από τον Πατέρα προαιώνια γεννήθηκε στο φως που γεννήθηκε από το φως , στον αληθινό Θεό που προέρχεται από τον αληθινό Θεό , πού γεννήθηκε και δεν πλάστηκε, που είναι της ίδιας ουσίας μέ τον Πατέρα, και άλλα τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς.

Τάχα ότι Αυτός για εμάς τους ἀνθρώπους και για τη σωτηρία μας κατέβηκε από τους ουρανούς και πήρε σάρκα, άκουσον – άκουσον , από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Ἁγίου Πνεύματος κι έγινε άνθρωπος.

Πού τα λέτε τα πράγματα αυτά κύριε Σαμαρά; Ο Σύριζα το πρώτο που θα κάνει είναι να καταργήσει το ” Πιστεύω”.

Και τι μας λέει μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ;

Και σταυρώθηκε και βασανίστηκε και τάφηκε αυτός ο Κύριος για μας στην εποχή του Ποντίου Πιλάτου. Και αναστήθηκε, σύμφωνα με τη “Δημοκρατία” που κυκλοφορεί με σιντί ” Πιστεύω”, μετά από τρεις μέρες.

Μόνο βίντεο με την Ανάσταση , από τη γνωστή μονταζιέρα δεν μας έδειξαν.

Και τι μας είπαν μετά; Ανέβηκε στούς ουρανούς καί κάθισε στην ακροδεδεξιά του Πατέρα. Σιγά μην ήταν και του Μαρινάκη.

Καί πάλι θα ῾ρθει με δόξα για νά δικάσει και τούς ζωντανούς και τους νεκρούς . Ας γίνει πρώτα η δίκη Λαγκάρντ και βλέπουμε.

Δεν Πιστεύω επίσης και στο Αγιο Πνεύμα , που έχει , μας λένε , κυριότητα, δίνει ζωή, που στέλνεται από τον Πατέρα, νάτος πάλι.

Δεν Πιστεύω και στην εκκκλησία που δεν είναι μία , αγία τάχα και καθολική και αποστολική. Σιγά μην τα χάψουμε αυτά, κύριε Σαμαρά.

Τέλος δεν παραδέχομαι ότι με ένα Βάπτισμα συγχωρούνται οι αμαρτίες. Κσι ούτε περιμένω την ανάσταση των νεκρών. Και ούτε τα φούμαρα για την αιώνια ζωή.

Ἀμήν!

Βενσερέμος!”

Σείστηκε το “Ακροπόλ” στο τέλος του “Συμβόλου της μη πίστης ” και ο Αλέξης Τσίπρας είπε λίγο με απαίτηση του κοινού το ” Δεν πιστεύω” στα εγγλέζικα, με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει από το γυμνάσιο:

“We believe in one God, the Father Almighty, creator of heaven and earth and all that it appear and do not appear. Tales. I do not believe someone supposedly Lord Jesus Christ, only child” ….

…..,, Amin!

Venseremos!!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε