Site icon NewsIT

Πάμε Λουκέτο Live: Σταμάτησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, μόλις πήγε ο Βενιζέλος!

02.03.2014 | 12:27
Πάμε Λουκέτο Live: Σταμάτησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, μόλις πήγε ο Βενιζέλος!

Σταμάτησε αμέσως ο πόλεμος, οι ταραχές και οι φασαρίες στην Ουκρανία όπου πήγε σήμερα Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μόλις πάτησε το πόδι του ο κ. Βενιζέλος, που πήγε εκεί με την ιδιότητα του επικεφαλής της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ, οι δύο πλευρές ασχολήθηκαν μόνο με αυτόν και σταμάτησαν τις εχθροπραξίες.

Να θυμίσουμε ότι ο Βενιζέλος είναι γνωστός διαπραγματευτής από παλιά, αφού έχει κατορθώσει να τερματίσει τον πόλεμο ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορούσε να τερματίσει έναν τόσο μικρό πόλεμο στην Ουκρανία;

Εχει σώσει επίσης 16 φορές την Ελλάδα από την χρεοκοπία, μπορεί να σώσει και μία φορά την Ουκρανία.

Το αντάλλαγμα των όσων κάνει εκεί ο κ. Βενιζέλος θα είναι να μας δώσουν οι Ουκρανοί, αλλά και οι Ρώσοι το 12άρι στη Γιουροβίζιον.

Οι δημοσιογράφοι κατά την άφιξή του τον ρωτούσαν με αγωνία τι γίνεται με τη λίστα Λαγκάρντ και τον ρωτούσαν με θαυμασμό πώς σκέφτηκε το χαράτσι. Δεν ξέχασαν όμως στις ερωτήσεις τους και τα υποβρύχια.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι αν αποτύχουν παρ´ ελπίδα οι ειρηνευτικές του προσπάθειες θα στείλει στην Ουκρανία υποβρύχια από τον Σκαραμαγκά, ενώ δέχτηκε ερωτήσεις αν είναι δυνατόν να πάει εκεί το γερμένο υποβρύχιο.

Ο αντιπρόεδρός μας έχει αφήσει στο κουτελό του σημάδι σαν του Γκορμπατσόφ, ενώ θα κάνει και διαφήμιση για την πίτσα Χατ, στην οποία θα είναι πολύ πειστικός γιατί θα την καταβροχθίζει.

Ο Βενιζέλος επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι – Ολυμπιακου- ΠΑΟ και για τον οποίοι έχουν κρατηθεί οι θύρες για να καθίσει οι θύρες 21, 23 και 25.

Μετά θα φύγει απευθείας για Λος Αντζελες, όπου διεκδικεί το Οσκαρ ειρηνευτικού ρόλου και σίγουρα θα το κατακτήσει.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version