Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ανατριχίλα: Φάντασμα στοιχειώνει παμπ στη Βρετανία; (βίντεο)

Ανατριχίλα: Φάντασμα στοιχειώνει παμπ στη Βρετανία; (βίντεο)

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σαρώνει στο διαδίκτυο. Κάνουν… παρέλαση τα φαντάσματα σε παμπ της Μεγάλης Βρετανίας. Δείτε τι κατέγραψε τουρίστας με την κάμερά του…

Η παμπ Ye Olde Man and Scythe, στο Bolton, γνωστή για το… σκοτεινό της παρελθόν, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με ένα βίντεο που πδιχάζει την κοινή γνώμη. Ένα τουρίστας κατέγραψε κάτι ασυνήθιστο.
Τα φώτα που τρεμοπαίζουν και ένα έντονο φως σε ένα από τα παράθυρα της παμπ ήταν αρκετά για να δώσουν τροφή σε όσους πιστεύουν ότι εκεί έχουν… φωλιάσει φαντάσματα.
Η παμπ χρονολογείται από το 1251, κα ιείναι από τις παλαίοτερες στη Βρετανία. Σύμφωνα με μία εικασία, είναι στοιχειωμένη από τον James Stanley, τον 7ο Earl του Derby, ο οποίος ήταν οπαδός της βασιλείας και στην οικογένεια του, ανήκε το πανδοχείο, στο οποίο βρίσκεται η παμπ.

Σύμφωνα με την ίδια θεωρία, λέγεται πως εκεί είχε περάσει τις τελευταίες ώρες της ζωής του, πριν αποκεφαλιστεί το 1651, προς το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, ενώ στην παμπ εξακολουθεί να βρίσκεται η καρέκλα που καθόταν, πριν συλληφθεί και εκτελεστεί.
Με ένα… τέτοιο παρελθόν, δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν γίνει περισσότερες από 10 αναφορές για εμφάνιση φαντάσματος σε κάποιον από τους χώρους της παμπ.

Δείτε το πρόσφατο βίντεο:

Δείτε τι είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης:
Σάλος στο ίντερνετ με το φάντασμα του Μάικλ ΤΖάκσον! (φωτο)

Ανατριχίλα: Άντρας – Φάντασμα τρέχει στις κερκίδες! (βίντεο)

Έκαναν βόλτα στην παραλία και έπεσαν σε… τέρας!

Απίστευτο Βίντεο! Κοριτσάκι τριών χρονών “αναστήθηκε” την ώρα της κηδείας του!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε