Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Δέχτηκε επίθεση καρχαρία, ξέφυγε και πήγε για… μπύρα!

Δέχτηκε επίθεση καρχαρία, ξέφυγε και πήγε για… μπύρα!

Αυτό θα πει να είσαι ατρόμητος! Άνδρας στη Νέα Ζηλανδία δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε. Είχε όμως την ψυχραιμία να: τον καρφώσει με ένα μαχαίρι, να κολυμπήσει στη στεριά, να ράψει το τραύμα του και μετά να πάει να πιεί μια μπυρίτσα!

Σιγά, έγινε τίποτα;

Ο… ήρωας της ιστορίας μας ονομάζεται James Grant. Είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα με φίλους του στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Και ενώ κολυμπούσε σε σκοτεινά νερά, αισθάνθηκε να του πιάνουν το πόδι.

Αρχικά, όπως είπε σε τοπικό ραδιόφωνο πίστεψε πως κάποιος από τους φίλους του, του έκανε πλάκα. Όταν όμως γύρισε και είδε πως ήταν καρχαρίας, ένα σοκ το έπαθε. Αλλά την ψυχραιμία του όμως δεν την έχασε.

Είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του και το χρησιμοποίησε. «Κάρφωσε» τον καρχαρία και γρήγορα κολύμπησε στην ακτή. Εκεί έβγαλε τη στολή του και είδε τις δαγκωματίες, πέντε εκατοστά η κάθε μια, στο πόδι του.

Πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το κουτί των πρώτων βοηθειών, έκανε ράμματα στον εαυτό του (είναι εκπαιδευόμενος γιατρός άλλωστε) και μετά πήγε σε μια κοντινή ταβέρνα, του έδωσαν επίδεσμο να δέσει το τραύμα που αιμορραγούσε, ήπιε μια μπύρα και μετά πήγε στο νοσοκομείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρχαρίας…350 κιλών ψαρεύτηκε στο Αίγιο! – ΦΩΤΟ

Νεκρός 35χρονος σέρφερ από επίθεση λευκού καρχαρία

Πλάκωσε στις μπουνιές έναν… καρχαρία!

Αυτό θα πει ανθρωπιά: έβαλε το χέρι της στο στόμα καρχαρία για να τον σώσει! (VIDEO)

Ποτέ μη φιλάτε καρχαρία στο στόμα! Δείτε γιατί… (VIDEO)

Ξεκαρδιστικό video: Γάτα… καρχαρίας, σκουπίζει το σπίτι!

Άνδρας μέσα στην κοιλιά καρχαρία! – ΦΩΤΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε