Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Είναι αυτός ο πιο βρώμικος άνθρωπος στην Ευρώπη; (φωτογραφίες)

Είναι αυτός ο πιο βρώμικος άνθρωπος στην Ευρώπη; (φωτογραφίες)

Ο 58χρονος Ludvik Dolezal κοιμάται θαμμένος μέσα σε στάχτες και καίει ότι βρει προκειμένου να φτιάξει στάχτη για να ζεσταθεί και να κοιμηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Η εικόνα του άστεγου Τσέχου σοκάρει…

Ο Τσέχος Ludvik Dolezal αποφάσισε πριν περίπου ένα χρόνο να παραιτηθεί από την εργασία του, και από τότε ζει πλέον παρέα με τη φωτιά, καίγοντας τα υπάρχοντά του για να ζεσταθεί αλλά και να κοιμηθεί στις στάχτες!
«Πριν ένα χρόνο αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου. Από τότε ζω εδώ με τη φωτιά. Κάθε βράδυ ξαπλώνω μέσα στη ζεστή στάχτη για να νιώθω ζεστασιά», ομολογεί. Όπως δηλώνει ο ίδιος, υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Όπως λέει ο ίδιος, ο κόσμος του δίνει παλιά λάστιχα και εκείνος τα καίει.

Το κρεβάτι του αποτελείται αποκλειστικά από στάχτη. Για να τη δημιουργήσει, καίει ότι βρει. Ρούχα, παπούτσια, χαρτικά, ακόμη και κάθε είδους πλαστικά που βρίσκει στο δρόμο ή του δίνουν οι περαστικοί.
«Κάθε βράδυ ξαπλώνω με την ζεστή στάχτη στα ρούχα μου και καλύπτω όλο μου το σώμα για να διατηρηθώ ζεστός», δηλώνει στην εφημερίδα Daily Mail ο Dolezal.
Ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αγροτόσπιτο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα, πάσχει από μια ψυχολογική διαταραχή.


Η κυβέρνηση της Τσεχίας του χορηγεί και ένα επίδομα ύψους 81 λιρών Αγγλίας για τις βασικές ανάγκες του, αλλά οι υπεύθυνοι φροντίζουν να μην του δίνουν όλο το ποσό με τη μία φορά, για να μην… το κάψει!

Διαβάστε επίσης:
Είναι αυτή η παλαιότερη selfie στον κόσμο; (φωτογραφίες)


Σκηνές Αποκάλυψης: Καταιγίδα βγαλμένη από… το Χόλιγουντ! (φωτογραφίες)


Αυτό το νησί έχει κάτι το ξεχωριστό – Δες φωτογραφίες


Ο… συγγενής του Σήφη που έσπασε τα ρεκόρ (φωτό)

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε