Site icon NewsIT

Αλβανία: Χόρεψαν το «Beat it» του Michael Jackson με παραδοσιακό τρόπο σε γλέντι γάμου

14.09.2024 | 17:11
Αλβανία: Χόρεψαν το «Beat it» του Michael Jackson με παραδοσιακό τρόπο σε γλέντι γάμου

Το «Beat it» του Michael Jackson σε μια… άλλου είδους χορογραφία. Το βίντεο από την Αλβανία κάνει τον γύρο των social media.

Τα 7 μέλη της παρέας είχαν κάνει όπως φαίνεται τις απαιτούμενες πρόβες για το «Beat it» του Michael Jackson και το τελικό αποτέλεσμα, έκανε το χορευτικό τους, viral στα social media. Οι εικόνες από το γαμήλιο γλέντι, που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αλβανία ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται από τα σχόλια των χρηστών, η προσπάθειά τους, απέσπασε περισσότερα κολακευτικά σχόλια από όσα θα περίμεναν και οι ίδιοι.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, φαίνεται μία παρέα σε ένα γάμο στην Αλβανία να χορεύει σε… κάτι που μοιάζει με συρτό το «Beat it» του Μάικλ Τζάκσον.

Το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 50 χιλιάδες likes. Στο βίντεο φαίνεται να διασκεδάσει τόσο η παρέα που χορέυει όσο οι καλεσμένοι και ο DJ.

Σημειώνοντας εμπορική επιτυχία, το Beat It βραβεύτηκε με 2 Γκράμι και 2 American Music Awards, ενώ συμπεριλήφθηκε στο Music Video Producers Hall of Fame. Μαζί με το μουσικό βίντεο του τραγουδιού συνέβαλε στο να γίνει το Thriller το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ όλων των εποχών.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version