Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Αυστραλία: Γενναία κτηνίατρος χρησιμοποιεί Apple Watch για να παρακολουθεί την καρδιά λιονταριού

Αυστραλία: Γενναία κτηνίατρος χρησιμοποιεί Apple Watch για να παρακολουθεί την καρδιά λιονταριού

Ένα Apple Watch την ημέρα κρατά τον κτηνίατρο μακριά; Μία κτηνίατρος άγριας ζωής στην Αυστραλία, έλαβε μία γενναία απόφαση, να πάρει τον σφυγμό ενός λιονταριού χρησιμοποιώντας ένα Apple Watch gadget.

Η Δρ. Chloe Buiting, όπως αναφέρει στο viral βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, τοποθέτησε το εν λόγω gadget στη γλώσσα του λιονταριού.

«Είναι μια πραγματική ιστορία», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η γιατρός – χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο @jungle_doctor στην πλατφόρμα.

Σε ένα από τα πρόσφατα κλιπ της, η γιατρός μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα ναρκωμένο λιοντάρι όπου παρακολουθείται ο καρδιακός του ρυθμός μέσω ενός Apple Watch – ένα κόλπο που, όπως είπε, έμαθε από τη συνάδελφό της, κτηνίατρο, Δρ. Fabiola Quesada.

Σε αυτό, ο Σίμπα φαίνεται απλωμένος στο τραπέζι να ροχαλίζει με τη συσκευή γύρω από τη γλώσσα του, καθώς μετράει τους σφυγμούς του ζώου.

«Δεν ξέρω τι είναι πιο εντυπωσιακό… το ροχαλητό, ή η ανακάλυψη ότι το @apple Watch μπορεί να μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς ενός λιονταριού αν το δέσεις στη γλώσσα του (ακόμα κι αν πρόκειται για μια από τις λιγότερο συμβατικές “off-label” χρήσεις της συσκευής)», έγραψε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις