Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αυτή η γάτα έκλεισε τα 15 της χρόνια και της έκαναν ένα απίστευτο πάρτι γενεθλίων!

Αυτή η γάτα έκλεισε τα 15 της χρόνια και της έκαναν ένα απίστευτο πάρτι γενεθλίων!

Η Luna έκλεισε τα 15 της χρόνια και η οικογένεια που την φροντίζει, αποφάσισε να της κάνει ένα πάρτι έκπληξη. Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η χαδιάρικη γάτα Luna είχε τα γενέθλιά της και η οικογένεια που την φροντίζει και την αγαπά τόσα χρόνια σκέφτηκε να της κάνει ένα πάρτι γενεθλίων με πολλά γλυκά και μια εντυπωσιακή διακόσμηση μόνο για αυτήν!

Η Luna έκλεισε τα 15 της χρόνια και μπορεί να μην καταλάβαινε ακριβώς γιατί γίνονται όλα αυτά για αυτήν, αλλά σίγουρα κατάλαβε πόσο την αγαπούν οι άνθρωποι που την έχουν σπίτι τους τόσα χρόνια.

“Όταν μου είπε η μαμά μου να κάνουμε ένα πάρτι και να παραγγείλουμε ένα φόρεμα για την γάτα, δεν το πίστευα, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Μετά κατάλαβα ότι η μαμά μου δεν κάνει πλάκες όταν αφορούν τα ζώα…”, δήλωσε η Olavarria που μεγάλωσε σχεδόν μαζί με την μικρή Luna.

Η μική τετράποδη γάτα ήταν πολύ τυχερή. Η οικογένειά της την βρήκε όταν ήταν μόλις τριών εβδομάδων στην άκρη του δρόμου, τρομαγμένη και ταλαιπωρημένη. Από τότε, την έχουν σπίτι τους και σίγουρα περνά μια ζωή παραμυθένια…

Σαν βασίλισσα λοιπόν της έκαναν ένα απίστευτο πάρτι με μπαλόνια, γλυκά που μπορούσε να τα φάει, της έβαλαν και ένα όμορφο φορεματάκι και όλοι μαζί γιόρτασαν τα 15 της χρόνια.

“Η Luna είναι ένας άγγελος, δεν μας ταλαιπώρησε ποτέ και νομίζω ότι, όπως όλοι εμείς τα 12 άτομα γιορτάσαμε και περάσαμε τέλεια εκείνη τη μέρα, το ίδιο καλά πέρασε και αυτή”, δήλωσε η μαμά της Olavarria.

Οι φωτογραφίες από το πάρτι της Luna κάνουν τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε