Τετάρτη, 3 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Αυτό το γραμμόφωνο δεν παίζει αλλά τρώγεται

Αυτό το γραμμόφωνο δεν παίζει αλλά τρώγεται

Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του αρχιτέκτονα σοκολάτας και όχι άδικα… Δείτε τις ευφάνταστες σοκολατένιες δημιουργίες του που είναι viral…

Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης Amaury Guichon δεν φτιάχνει απλά γλυκά. Δημιουργεί περίτεχνα σχέδια με μοναδικά υλικά τη σοκολάτα και τη φαντασία του…

Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του αρχιτέκτονα σοκολάτας και όχι άδικα αφού οι δημιουργίες του θέλουν επιμονή, υπομονή, προσήλωση στο αρχικό σχέδιο, πολύ… σοκολάτα και κυρίως μεράκι. “Ξεκίνησα την καριέρα μου από 14 χρονών. Όταν ενηλικιώθηκα, έφυγα για Αμερική και δούλεψα με τους καλύτερους. Εγώ εμπνέομαι από αρχιτεκτονικά σχέδια, τη Φύση και τα μουσεία”, δηλώνει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει: “Μου αρέσει να δουλεύω με τη σοκολάτα. Είναι ένα υλικό που όλοι το λατρεύουν και μπορείς να το κάνεις οτιδήποτε. Είναι σχεδόν αισθησιακό!”. 

Ζώα, φυτά και λουλούδια, μουσικά όργανα μέχρι και γλυπτά είναι λίγα από τα ευφάνταστα σχέδια που παίρνουν μορφή με πολλά κιλά σοκολάτας. Τώρα ο Amaury Guichon παραδίδει μαθήματα σε chef που θέλουν να μάθουν λίγα πράγματα για την Τέχνη του.

Δείτε το βίντεο με τη τελευταία του δημιουργία:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις