55 ολόκληρα κιλά σοκολάτας χρειάστηκαν ο Amaury Guichon με την ομάδα του για να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο σοκολατένιο γλυπτό.
Ο σεφ Amaury Guichon και ο σοκολατοποιός Christophe Morel συνεργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας το μεγαλόπνοο σχέδιό τους. Αρχικά, δημιούργησαν το βασικό σχήμα του γλυπτού, ύστερα έξυσαν τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν με προσοχή τα φτερά από λεπτά κομμάτια σοκολάτας και τέλος, με ειδική βαφή τελειοποίησαν το σχέδιο.
Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με τον μυθικό Κένταυρο, ον της ελληνικής μυθολογίας. Χρειάστηκαν 18 ώρες δουλειάς για το σοκολατένιο γλυπτό που θες περισσότερο να το θαυμάζεις παρά να το δοκιμάσεις!
Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία:
https://www.facebook.com/Insiderfood/videos/1779706162333853/?hc_ref=ARRYW4tFi9Swiu2Z6EURFavbvK1ztZKdPHJkjYyRT24KAv9l3RQw3KcV8KD-Aa3fXbc
Πηγή βίντεο: INSIDER food