Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Γιαγιά “ανακάλυψε” την πράσινη οθόνη και φτιάχνει ξεκαρδιστικά βίντεο

Γιαγιά “ανακάλυψε” την πράσινη οθόνη και φτιάχνει ξεκαρδιστικά βίντεο

Η γιαγιά από τη Ρωσία κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Τα βίντεο της με τη χρήση της πράσινης οθόνης, προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Η 62χρονη Tatiana Subbotina έχει φανατικό κοινό που παρακολουθεί καθημερινά τα βίντεό της στο διαδίκτυο. Η γιαγιά που ξέρει από υπολογιστές, φτιάχνει βίντεο με τη χρήση της πράσινης οθόνης και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Από skydiving, skate, ιππασία, κολύμπι στις Μαλδίβες μέχρι και πάνω σε μαγικό χαλί, η γιαγιά ξέρει πώς να χρησιμοποιεί την πράσινη οθόνη. Η Ρωσίδα vlogger κάνει μάλιστα και δικό της διαδικτυακό δελτίο ειδήσεων που μετρά χιλιάδες προβολές.

“Κάνω βιντεάκια στο Youtube εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν έχουν μόνο ψυχαγωγικό σκοπό αλλά και εκπαιδευτικό, αφού σε πολλά από αυτά δίνω οδηγίες μοντάζ”, δηλώνει η ίδια. Και συνεχίζει: “Όταν άρχισα να αναρτώ τα βίντεο δεν περίμενα ότι θα αποκτήσω φανατικό κοινό. Ήταν μια έκπληξη για μένα”.

Η Tatiana Subbotina ανέφερε πώς όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε ότι όταν βρίσκεται κάποιος μπροστά στην κάμερα με πράσινο φόντο από πίσω, μπορεί να το διαγράψει και να βάλει ό,τι άλλο θέλει στη θέση του. Στην αρχή, το δοκίμασε με κούκλες και όταν είδε ότι τα κατάφερε, σκεφτόταν μια ιδέα και έβαζε τον εαυτό της να την κάνει στην κάμερα.

“Θέλω να γίνω διάσημη στο Ίντερνετ!”, καταλήγει η 62χρονη που έχει πάρει φόρα και δεν σκοπεύει να σταματήσει!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Great Big Story 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις