Site icon NewsIT

H φυσική έλξη μεταξύ ερωτευμένων ζευγαριών όπως της αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός!

18.03.2016 | 11:50
H φυσική έλξη μεταξύ ερωτευμένων ζευγαριών όπως της αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός!

Την φυσική έλξη μεταξύ ζευγαριών επιδιώκει να «αιχμαλωτίσει» στο χρόνο η Ρουμάνα φωτογράφος Νatalia Mindru μέσα από την συλλογή της «ιστορίες αγάπης της πόλης».

Περιγράφοντας το Project της, η Natalia αναφέρει ότι στόχος της είναι να συλλάβει την αληθινή αγάπη μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων, όπως είναι το άγγιγμα και το φιλί. Η ίδια δεν γνωρίζει τα ζευγάρια που θα φωτογραφίσει εκ των προτέρων, καθώς επικοινωνεί μαζί τους μέσω των social media, οπότε η κάθε της αποστολή είναι χωρίς προκαταλήψεις, αλλά και προσδοκίες. Μερικές φωτογραφίες είναι παιχνιδιάρικες, κάποιες βρώμικες, αλλά κοινός παρανομαστής είναι η φυσική έλξη μεταξύ των ανθρώπων.

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι δεν προσπαθεί να φτιάξει «στημένες» φωτογραφήσεις, υπό την έννοια ότι τα ζευγάρια πρέπει να νιώθουν άνετα και χαλαρά κατά την παρουσία της. Μόλις ξεκινήσει μια φωτογράφιση, συνήθως διαρκεί 2 ώρες, κατά τις οποίες συζητά με τα ζευγάρια, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα. Τα περισσότερα ζευγάρια της έχουν εξομολογηθεί ότι η φωτογράφιση λειτουργεί για τα ίδια, ώς ένας είδος θεραπείας, καθώς συνειδητοποιούν πράγματα, που δεν είχαν σκεφθεί πριν για τον εαυτό τους.

Ξεκινώντας το εν λόγω Project πριν από ένα χρόνο φιλοδοξεί να δείξει ότι η αγάπη δεν χωρά σε στερεότυπα και καλούπια όπως το χρώμα, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Η ιδέα της διαφορετικότητας είναι σημαντική, όπως τονίζει, για αυτό θέλει να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες.Μέσα στο χρόνο, θα ταξιδέψει στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία καθώς και την Πορτογαλία. Είμαι ανοιχτός για οποιαδήποτε άλλη νέο προορισμό. Παράλληλα, κατά τον Δεκέμβριο αναμένεται να εκδοθεί ο πρώτος τόμος με τις ιστορίες αγάπης.
Δείτε τις φωτό:

Tags: ,

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version